3månaders sprutan!

Tja allihopa :) jag stör mig enormt på att man inte får in bilder via iphone på blogg.se!! Kanske ska byta domän?? Vad tycker ni? Hm. Idag har lillakrutten fått sina första sprutor, det gick bra! Trodde jag skulle börja gråta när hans ansikte blev knallrött, haha! Min älskade lilla ögonsten! Annars har det inte hänt mkt alls idag, haft extrem huvudvärk som konstigt nog gått över med kaffe? Inte bra! Imorgon ska vi åka och hälsa på ollies mormor, hennes man fyllde år i veckan så det ska firas! Ollies morfar och hans nya tjej är nog i krokarna så vi tittar väl förbi dom också :) puss på er! Ps. Önskar blogg.se gör en blogg app!!!

Från soffan

Hej allihopa! Sjukt tråkigt att jag inte förstått mig på hur man lägger upp bilder från iphonen än! Har tagit så fina bilder på ollie!! Jag verkligen älskar den här telefonen! Den är så grym!! Plus att jag har ett abonnemang med fria samtal, fria sms och mms OCH fri surf! Visst kostar det en del men verkligen värt det med tanke på vårt totalt värdelösa internet på datorn! Och den kan ju klassas lite som vår nya hemtelefon! Loveit! Innan jag gick o la mig igår kollade jag på lite kstew filmer på youtube vilket resulterade till att jag drömde att rpatz gjort henne på smällen och jag var den första hon berättade för. Yeah, i wish lixom! Men det var en bra dröm! Nu ska jag fnula vidare samt dricka kaffe, ollie sover i sin vagn :) PUSS!

Iphone4

Hallo bloggen! Jag har köpt en iphone :D eller ja, skaffat abonnemang heter det väl ;) jag älskar den! Men! Jag fattar inte hur jag lägger upp bilder på bloggen med den? Nån kunnig som vill förklara? :) Poss! Btw, idag åker pesonen hem :(

nuså!

tja bloggen! jag vill inte riktigt be om ursäkt för mitt dåliga bloggande, eftersom vi faktiskt haft annat att göra! Jag har fortfarande jenny på besök, och idag har det varit en riktig slappdag!
Mikael har varit i molkom med bosse och vi har haft det sååå lugnt och skönt! Jag och ollie har tillochmed sovit middag ca 2 timmar!

Jag la oliver på en filt på golvet så han fick titta lite på tv, sen somnade han på rygg! Jag passade också på att sova ett par timmar! När jag vaknade hade han vänt sig till sidan (!) men han hade armen ivägen, jag och jenny tänkte att det var okej att gå ut en liten stund, han skulle inte vända sig till mage! Efter en liten stund hör vi hur han börjar gråta, massor! Jag säger "hoppas han inte vänt sig till mage ändå!"
Och visst hade han det. Han måste slagit i huvudet lite och blivit rädd, väldigt rädd! Men allt gick bra, och så lämnar jag honom aldrig igen.
Han har suttit väldigt mkt i babysittern dom senaste dagarna och jag vill inte det, pga ryggen!

Men fattar ni!?? Ollie vänder sig från rygg till sidan! :D och sen lyckades han komma till magen också, vi får se hur utvecklingen fortsätter :)


Jag och min lilla älskling, den bästa killen i hela världen!! <3

stolarna

tjaaaaaa. lovade bilder på mina köksstolar vi renoverade ;)
vad tycker ni?

före


efter



Bloggr mer om gårdagen imorgon. eller alltså.. gårdagen idag? eftersom klockan är halv 4 på morgonen nu. Förklarar mer sen. PUSS

BVC

Idag har vi varit på BVC! :)
Han vägde 5375g, var 60,5 cm lång med ett huvudomfång på 39,7 cm :) 
Han växer min lilla pojke!
Det var även läkarundersökning, hjärta, lungor lät fint, testiklarna fanns där, båda två haha! Bra ögonreflexer, fina höfter osv :)

sen har jag och jenny målat köksstolarna idag! Bild kommer senare ;) såååå fint blev det :D nästa moment är att slipa och måla köksbordet :) sen är jag faktiskt nöjd!

btw, vägde mig själv också! på 5 veckor har jag gått ner 4 kilo! rätt bra va?

later


min läckra lilla kille <3 12 veckor gammal idag :D

barnkanalen

oliver ligger i sin babysitter och tittar på barnkanalen, haha! Konstigt nog verkar han tycka att det är väldigt underhållande! där kan man sätta honom om man måste städa undan lite granna, rasta hunden etc! Nu bara latar jag mig såklart!

idag är det tänkt att jenny benny ska få hoppa upp i sadeln på min springare, men vi verkar rätt slöa! vi får se vad vi har ork till när mikael slutat!

nu måste hundarna rastas! och jag looooovar att bli bättre på att ta bilder! förlåt :(

vi har hicka

oliver ligger i vagnen, jätte trött och hickar. Mamma har också hicka! väldigt frustrerande!
Jenny ligger utslagen i soffan, hundarna på golvet (tanja i soffan såklart) hah!
Igår var vi på en sisådär långpromenad, och idag ska pappa vara barnvakt så vi kan gå och plocka svamp med småhundarna! :D Bosse har blivit rätt duktig på inkallning, sitt kan han om han vill och vi har börjat tass!
Så jävla skönt att jenny är här, för hon tycker verkligen att det är roligt att jobba med hunden, och jag ser ju att hon lyckas! Hjärndöda bosse fattar (ibland).

bakade kaka igår också, så jävla skitgod kaka! Ska nog döpa den till det. "den jävla skitgoda kakan".
Det är en paj egentligen, och pajdegen har mikaels mamma och syster använt! och den är så jäääävla skitgod! så vi fick receptet av M's mamma :) det som gör den så god är att det är havregryn i pajdegen! sen strör man bara massa bär över kakan, vilka man vill och vips in i ugnen! :) lite vaniljvisp och det är mumsmums!

Just nu ser vi på repris av en unge i minuten. Det är lite konstigt, för snart tre månder låg jag och gjorde exakt samma sak! häftig känsla.

aj aj och aj.

gokväll bloggen! 
Börjar med ett svar till "Madde" !
; jag ska höra om dom har en sådan filt! Men om du hade en sån på BB, vart är den nu? (endast av nyfikenhet, eller vill du ha en till?) Jag ska också höra om det är okej om jag för scarfen vidare eftersom jag fått den av en släkting! :) har du någon bloggadress eller så??

nu är det kväll! skönt. Idag har vi plockat svamp, stekte hela skiten och åt upp på macka ;) tyvärr hade vi bara vitt bröd hemma, och efter att jag ätit nyttigt bröd nu i ett par veckor måste jag erkänna att det inte alls var gott :s kan heller inte tänka mig att ett glas oboy skulle tillfredställa mig på det sättet det en gång gjorde, hah.

Jag tror ärligt att det är nåt fel på mig också. Jag har krypningar i högra skulderbladet typ, samma ställe hela tiden, och jag har haft det i typ 3 veckor nu eller mer :S sjukt jobbigt, irriterande! Jag har googlat runt lite och hittar bara om sjukdomen MS. Jag som är något hypokondrisk av mig blir ju fan SKITRÄDD. Jag kollade lite andra symptom som typ stelhet, yrsel.. Jag är stel som fan, det är jag verkligen. Och reser jag mig upp för fort så blir jag jätte obalanserad... Jag blir allvarligt orolig. Mikael tror bara att det är nervkläm, men nervkläm i tre veckor?......
Har också haft nageltrång eller snarare HAR. Blev svullet som fan idag så jag tog saken i egna händer. Mysigt nog kom det var.. Men tror jag fixat det nu! Får fortsätta fila...

Något roligt i min tillvaro just nu är att imorgon kommer jenny benny pesonen hit :D hon har sin lilla goding dexter med sig :D <3

stig helmer jr.


älskar ollies lilla stig helmer frisyr <3

ny design!

jeeeeeeppp, nu kör vi ny design igen! som ni ser är det inte riktigt klart än, ska be min high-tech lillebror om hjälp! DET BLIR BÄTTRE! men nu måste jag verkligen sova!
pusssssss

(ser ni den inte? tryck F5 tills den dyker upp!)

jag och min fina

slänger in ett litet inlägg nu innan jag joinar min ängel till sömns! han är sååå vacker när han sover!
en liten bild på oss, med bosse i ett hörn! det lilla monstret, haha.
lillen i en av sina nya bodysar :)


paket på posten :D

tjenhopps! kan ni tänka er? Jag vet faktiskt inte hur många paket jag fått i brevlådan/hämtat på posten sen ollie föddes ^^ över tio, i swear!! och självklrt älskar jag det! 

Den här gången fick vi paket från min morbrors tjej m familj! Alltså mina kusiner Love, Noah, Sebastian och Isabell!
MASSA kläder till oliver, och allt i så himla fräscht skick! Allt ser sprillans nytt ut, och tillochmed LUKTAR nytt! haha :D
oliver fick även en hood-tröja som de köpt när dom var i nice (som ligger i sydöstra frankrike för de som inte visste) !
har självklart tagit bilder ;)


5 av de 7 bodysarna! älskar verkligen att de flesta än kortärmade!! :D


1 mössa, 1 scarf och resten av bodysarna :)


pyjamas och hoodtröja, i velour!


sparkisar, eller vad man ska kalla det :D


jeans, 2 t-shirtar! älskar pikén ^^


2 linnen


2 hoodisar! den till vänster är från nice! :D

kläderna är i storlek 62 och uppåt 6-8 månader typ!
ni anar inte hur tacksam jag är!! :)
TACK LENA <3

dop planeringar

tjatja! nu ligger lillfisen i min famn och sover.. Vi lyssnar på apollo drive - paper cut :)
Jag börjar småplanera för dopet.. ringer kyrkan på måndag o bokar tid eftersom mikael skulle få hans fars schema idag! Hans pappa arbetar som busschaufför till charterresor tror jag! ner till paris, prag, italien osv så vi måste se till att han är hemma när det är dop ^^

har räknat ut att vi det totalt blir 48 gäster om alla inbjudn dyker upp! 52 med mig, micki, ollie och prästen x)
inbjudningskortena kommer jag att göra själv! ska in på pandruo o köpa material tänkte jag samt framkalla foton på ollie från fuji eller nåt!
fikat är dock det jag är mest nervös över!! haha.

idag bjuder jag på en bild på mig själv! igår upptäckte jag att jag har vääääldigt långt hår. inte för att det syns, im just tellin' haha.




natti

natti mina kära, ni som fortfarande engagerar er i att läsa! det är ju ni som får mig att fortsätta babbla på om min rätt så ordinera vardag :)
Idag har varit som dom flesta dagar, fullt kaos här hemma. Vi har dock upptäckt att bosse är lättare att hantera inomhus, om han får springa lös utomhus och springa av sig sitt rus! 
Vi vågade inte ha honom helt lös förns vi visste att det verkligen gick bra med dom andra hundarna som är lösa på gården, men jag tror Bosse fattat tyckte om vorstehn Ruffa!! :) dom har nämligen busat hela kvällen..

..vi har varit på grillkväll uppe i herrgårdshuset, där tomas & charlotte jensen bor! gårdsägare och mikaels chefer :) vi har firat att andra skörden äntligen är inne ;)
och som de andra gångerna dom har bjudit på mat så var det gudooomligt gott!! grillat, sommaren till ära!

Olliebollie har sovit sig igenom hela kvällen, min fina lilla älskling. Som alltid när han sover sådär länge (förutom på natten) så känner jag efter ett par timmar hur mycket jag faktiskt saknar honom när jag inte får hålla i honom på ett tag. Min lilla prins. Jag vet att många tjatar, men alltså.. sååå mycket kärlek.

en graviditet kan vara påfrestande och jobbig, en förlossning ska vi inte prata om. Men det är sååå himla värt det, och jag önskar att alla kunde få känna den känslan man känner för sitt barn.
Den lycka jag känner när jag tittar på honom på morgonen och han ger mig ett stort leende för att han blir glad att se mig, det går inte att beskriva. Från den dagen jag plussade har han varit mitt allt, det ända jag hade i tankarna, det ända jag någonsin kommer att tänka på. Det är mäktigt...

och jag trodde ALDRIG jag skulle säga att jag tycker det är lättare att ha BARN, än att ha en HUNDVALP -.-


hungrig

usch.. har inte hunnit äta något idag! förutom frukost då!!
min mamma ville se lite bilder på oliver, so here it comes!

min fina prins <3



hahah, så jääävla go!! <3 :D



blä

jag måste erkänna att jag iallafall nån vecka tillbaka kännt mig lite bekväm med den kropp jag har fått.. Accepterat den lixom. 
Men inte längre.. Jag har tittat igenom gamla bilder och jag känner hur hela jag slits sönder inuti.
Jag känner mig som en kärring, en gammal kärring. Med hur jag ser ut, jag ser inte ut att vara 19 år!? 

jag älskar min son och skulle aldrig byta ut honom mot NÅT, men jag vill samtidigt inte må dåligt över mig själv.
Jag får väl egentligen skylla mig själv lite också eftersom jag inte verkar göra något åt det, jag är en ganska lat människa. Men ingenting är roligt att göra själv.
Och för tillfället HATAR jag våra hundar.... HATAR HATAR HATAR!!!!!!! och det är bara en mild beskrivning för hur jag känner för dom just nu. Men nu är andra skörden snart inne, och mikael börjar jobba normalt igen, vilket betyder att jag inte kommer att vara själv med en energisk valp, ett barn och en vuxen hund hela dagarna.

jag är mentalt slut, fysiskt slut i hela kroppen. Lilla bosse är ingen lätt match!

KAOS!!!!!!!!!!!1111

det regnar, åskar, blixtrar. Jag har mens, har inte kissat på hela dagen. Bosse äter på allt han kommer åt. Bosse kissar inne fast han precis kissat ute. Oliver har nojjat hela dagen, när han äntligen somnat ordentligt, pissar bosse igen. Jag tar tag i bosse och ryter åt honom, han gnyr till högt som fan, oliver vaknar i panik och börjar gallskrika. Tanja är livrädd för åskan, sitter och skakar bakom baren.

Allt detta, mitt i grässkörden.
Jag har panik, fullständigt panik. Jag är så svettig så det rinner om mig .. ah.. så äckligt!!!!!
DET ÄR FULLSTÄNDIGT KAOS HÄR HEMMA JUST NU.  juste. jag är bajsnödig som fan också,

11 juli 2011

tjaaaaaa bloggen! nu har jag varvat ner ordentligt :) Vi har haft besök, eller JAG har haft besök av mikaels två systrar och hennes barn idag, vi har ätit korv och fikat massa! Dom ville se bosse såklart :)
Mikael ligger och sover nu, hn börjar köra klockan 9 ikväll och kommer hem imornbitti! Andra grässkörden sörrni, då är det tufft!

för er som är intresserade så kom min mens tillbaka idag faktiskt. 2½ månad efter förlossningen :) ganska lagom tycker jag. Har haft det på känn i 2 dagar nu så det var rätt skönt att den dök upp tillslut! 
Nåt annat "roligt" (om nu mens vore så roligt) är att mina bristningar blivit väldigt ljusa nu! :D det är credz. Nu ska man bara gå ner i vikt också....

'
här är vår lilla Bosse! vacker :)

speelas bosse har landat!

Nu ligger äntligen lilla bosse i soffan och trynar, efter en helt (antagligen) fullspäckad dag! Fått gå i koppel för första gången, den långa bilturen, nya ställen, nya ansikten! Men inte klagar han för det :)
Han har hälsat på oliver och det gick också jätte bra!

tanja är lite smått sur, men hon är nog mest lite avis tror jag. Plus att det är ju faktiskt någon som kommit och konkurerar! Vill ta hennes tuggben osv, men jag tror vi fördelat allt ganska bra! Och bara vi är med så är hon lugn, bara hon också får uppmärksamhet :)

han är så otroligt fin så ni anar inte! 
btw. Vi kommer inte att kalla honom Jarmo, som vi tänkte. Efter ett par timmar så sa vi båda två bara "bosse" och det kändes faktiskt helt rätt!
Jag välkomnar alltså Bosse, till min redan alldeles perfekta familj! <3

ska bli riktigt spännande att börja träna lite nu, framförallt vardagslydnaden och inför utställning när han är ca 6 månader :) hoppas på iallafall någon rosett! längtar verkligen! nu kör vi :D
(bilder kommer imorgon!!!)

ca 06.30

godmorgon bloggen! huh! Vaknade för 20 minuter sen ungefär, och nu sitter jag och kollar på barnkanalen o äter frukost!  2 mackor a'la fullkorn med smör & gurka samt ett glas apelsinjuice! Jag fuskar minsann inte med frukosten iallafall ^^

igår blev det lika sent som vanligt hem när vi är med äwa och daniel, haha! Men ingen skam, det är riktigt roligt! Trots vädret så badade alla förutom jag (och oliver) igår :)

knasiga pappa hade glömt flugnätet till vagnen, så en mygga satte sig på olivers panna, och när jag såg den och tog bort den så visade det sig att den redan hunnit ta en mumsbit, så han fick blod på pannan och jag på fingret. Hoppas det inte kliar alltför mycket på honom idag, eftersom han ska vara med farmor idag!

det värsta med den här dagen är nog att jag snart måste tvinga mig själv att VÄCKA oliver, så vi kan byta blöja och äta lite innan vi åker till farmor. Vi ska ju hämta jarmo idag :D känns som att vi inte behöver stressa så mycket om vi inte har oliver med oss och vi kan bara fokusera på en sak när vi är där. Och jag får ju sitta i framsätet ;)

näh, nu får jag fortsätta packa babysitter, vagn och kanske klä på mig vore en bra idé? :D höööörs!



lika som bär

det är synd att jag inte har någon jämförsbild.. men det här är olivers kusin william när han var ca 4 månader. Hr man sett ollie i verkligheten vet man att dom är lika som bär!!! helt otroligt! :D förutom att oliven har mörkt hår!


mycket

"och här kommer alla känslorna på en och samma gång..."
ungefär så känner jag! Det är många känslor i luften just nu, både dåliga och bra.

imorgon är det fredag, efter det är det lördag. Och lördag taggar vi som FAN för då hämtar vi jaaaarmo :D ska bli sååå roligt! självklart kommer MASSOR med bilder på lördag kväll ;) om jag inte har fullt upp med att snosa valpmage. Finns det nåt mysigare!? eller valpöron, åååh!

det har inte hänt så mycket idag faktiskt.. Vi har varit o handlat bara. Både jag och mikael har varit sjukt sega idag!

läskig dröm!

godmorgon! vi har varit vakna ett tag, men morgonrutinerna måste göras innan datorn kan intas såklart :)
igår var vi ju som sagt hos mikaels bror och hans flickvän äwa, sen var vi på logdans. snarare log-café, haha :P
det var så tråkigt där så vi bestämde oss för att åka tillbaka till äwa & daniels stuga, så gick vi ner till en liten badstrand så fick killarna bada :D haha. Dom hittade JÄTTE stora musslor.
vilka badkrukor alltså ;)

innan på dagen var Jenny andersson och hälsade på. Hennes häst merrick står inte alls långt ifrån trossnäs nu under sommaren, så dom kom hon förbi en sväng när hon ändå var i krokarna :D eller snarare 4-5 timmar tror jag! Trodde absolut inte hon skulle stanna så länge, men jag är glad att hon stannade så! Det var länge sen jag satt ner med en kompis och bara pratade och pratade tills det rann över öronen :P riktigt skönt! Oliver skötte sig också, det var nästan som att jag och jenny hade suttit där själva!

vi var inne på PETS igår också innan vi åkte till stugan.. Köpte ett dressyrhalsband till jarmo eftersom den är ställbar, och dressyr är en av dom första viktigaste sakerna man gör med sin hund.. Det fanns så många fina halsband där men alla är ju fortfarande för stora för honom!! vi köpte 2pack tuggben också. Jag gav tanja ett nu, och hon bara strosar runt i cirklar i vardagsrummet för att hitta nåt ställe hon kan gömma den på. Nu gräver hon i soffan också, hmm.. haha! 
för övrigt var tanja väldigt lös i magen idag, men det var ändå så att man kunde plocka upp det. Och när jag skulle göra det låg det typ.. nåt slemmigt i skiten :S som en hinna, om ni förstår? tjock hinna.. konstigt..

idag blir det inte mycket gjort, min käre morfar fyller år :D inget annat...
jo, rubruken kanske jag snabbt ska förklara? Jag drömde att jag var höggravid, och jag mådde så SJUKT dåligt över att jag skulle föda barn, nu när jag vet hur det känns att föda barn. Och det var en skön känsla ändå, för då vet jag att det itne blir fler barn på ett tag iallafall xD

Sitter i bilen påväg till mikaels bror och...

Sitter i bilen påväg till mikaels bror och hans flickvän nu :) vi ska fika lite och sen dra på logdans, haha. Idag har jag haft besök av söta jennybenny andersson! <3 det var så skönt att sitta och bara snacka skit i flera timmar! Hoppas vi ses snart igen, det var jätte kul! Kanske bloggar när vi kommer hem. Får se :) puss!


sådan far sådan son


Rubriken, och bilden säger allt ;)

min vackra springare!


nom nom


oj, är morsan här!? kanske ska resa på mig!


hoppla!

noshornsbagge

det här SNUSKET hittade jag i hallen efter att jag hade morgonrastat tanja! Fattar ni att hjärtat höll på tt hoppa ur kroppen eller??


speelas bosse

nu orkar jag inte hålla det hemligt längre! Dom flesta vet ändå om det.
På lördag åker jag, mikael och oliver ner till linköping för att hämta vår nya familjemedlem Speelas Bosse aka. Jarmo.

speelas bosse är en renrasig finskstövare som kommer att jaga framförallt räv men även lokatt! ska bli sjukt spännande att få hem den här lilla killen, då vi hoppas att han har det intresse mikael söker i sin jakthund (vilket tyvärr inte fanns hos min älskade soffhund) och det verkar MER än lovande! Det kryper i hela kroppen när jag tänker på vilken fin hund vi hittat! Fin stamtavla och meriterade föräldrar!
på lördag kommer nya pojken hem! :D även om inte jag är så speciellt jaktintresserad, längtar jag tills hösten kommer och det är dags!

bild tagen av uppfödare Henes Cehajic http://kullasjakt.blogg.se
Visst är han fin!

värdelöst sjukhusbesök

idag hade jag tid hos mag-tarmmottagningen klockan 13.00, så mikael var tvungen att ta längre lunch än vanligt. Alldeles till jävla onödan. Ett sjukhusbesök jag lika gärna kunde gjort över telefonen, förutom att han klämde på min mage, men jag känner väl förfan själv om jag har ont eller inte!??
sjukt dåligt.

3 juli 2011

godmorgon bloggen! Just nu sitter ollie i sin babysitter, undrar om han bajsar? hm. Aya, han sysselsätter sig själv iallafall! äter på handen, säger lite ibland osv :)
Jag äter frukost! Jag har varit nyttig nu i typ en vecka.. Bytt ut det vita brödet mot först nåt fullkornsbröd från pågen, som jag inte alls tyckte om.. Så vi hittade Fazer potatislimpa! ett grovt bröd utan såna äckliga kärnor i sig! det är dom jg typ spyr av annars. Gott bröd, med bara smör och gurka på. Och mitt älskade oboyglas är självklart utbytt mot ett apelsinjuiceglas! 
Jag avundas fortfarande alla som bara rasar i vikt efter förlossningen, som lixom inte har några problem alls! sist jag vägde mig (2 veckor sedan) hade jag ju tillochmed gått UPP ett kilo sen förlossningen! inte coolt.

Idag fyller olivers kusin John år! Jag tror han är döpt efter John Deere ;) hihi! Idag fyller han 7 år, och det är alltså kalas! Samtidigt ska vi fira ollies yngsta kusin Joel (johns lillebror) som fyller ETT år den 8e :) usch vad tiden går fort! Lilla joel springer redan omkring i stort sett hela huset! känns nästan som att det var igår vi blev ditbjudna för att rebecka skulle avslöja sin lilla hemlighet!

jag har vääärldens långaste naglar också, måste ta kort sen. Det är sjukt svårt att skriva på datorn, naglarna är i vägen haha. Men dom är fiiiiiiiiiina :D och jag kommer hata när dom går av! obehagligt kommer det att vara också...


rätt långt hår har jag också, haha! slitet, men INGA kluvna hårtoppar ;) så det får sitta kvar!


utlandstankar...igen!

det är lite smått hemskt att sitta i trista sverige och bara längta bort. Bort till mitt näst bästa favoritland efter sverige, thailand såklart! Jag har varit där två gånger redan, och längtar tillbaka mer än någonsin! Speciellt efter att mikael har hittt hus att hyra i huahin för 2000kr/vecka. det är perfekt, och billigare än hotell! speciellt om man tar med sig sällskap, då delar man ju på hushyran! 6 bäddars var det..

nåval. Det är bara att fortsätta drömma, och kanske börja spara? dom flesta tycker att min nyblivna familj prioriterar saker väldigt fel, vilket jag faktiskt förstår när jag ger saker och ting en extra tanke. Men är inte livet till för att leva, vara glad etc? Man måste även få begå misstag för att förstå varför man inte ska göra samma sak igen.
Jag vill utomlands snart, och jag hoppas att det blir snart. Med ett par riktiga vänner!

Min lilla älskling ligger och sover nu, har gjort dom senaste två timmarna. Jag kände mig så lycklig idag, så lycklig när jag tog honom i min famn efter att han varit hos pappa i 1 timme ca, och han ler.. Ler så himla stort så jag trodde han skulle spricka! ger med sig ett glatt ljud, och bara ler ännu mer. När jag sedan gav honom flaskan åt han, ändå tills hans ögon mötte mina igen, och han släppte flaskan tvärt för att ännu en gång ge mig ett stort leende! MIN FINA ÄLSKADE FINFINA PRINS! Jag tar mig ofta på bar gärning när jag funderar på vad jag skulle göra utan honom, utan min lilla prins, och jag har aldrig svaret på den frågan. Tänk om vi, mot all förmodan hade gjort en abort. Det var ju trots allt ingen planerad graviditet, och ingen bra tidpunkt. Idag inser jag vad vi hade förlorat om vi tagit det beslutet. Jag älskar min prins -prins oliver- mest av allt på denna jord, och ingen kommer någonsin kunna ersätta den kärleken! Att den ens var möjlig!

saknat mig?

I WISH! haha.
jag har varit dålig på att uppdatera, jag vet. Men ni anar inte hur upptagen jag har varit dom två senaste dagarna. För ni anar inte vad som dimpte ner i min brevlåda i förrigår. Eller? :P
TWILIGHT BÖCKERNA SÅKLART! Jag har varit helt uppslukad sen dess.. Jag läser breaking dawn för andra gången, och det känns som att jag aldrig läst den! Självklart känner jag igen allt som händer, men det är MINST lika bra som första gången! ååååh!!! Tänk vad sorligt det kommer vara när hela sagan är slut :(
aya.. anyway. annars då? inte mkt. Idag har min morfar (olivers gammelmorfar) varit på besök :) jätte trevligt nu när man själv blivit äldre och det faktiskt finns saker att prata om! Jag hade bakat tigerkaka också, så det blev fika. Dock var den inte HELT klart inuti, så det blev som en tigerkladdkaka! :D gott faktiskt!

lillegrbbane fick ett par lundmyr of sweden strumpor, som ser ut som skor ^^ och med rosetter på, supersöta! haha :P Längtar tills han blir runt emot året så han kan använda sin lundmyr of sweden t-shirt som hans gammelmormor köpt :D
Nu är han lite över 2 månader och har storlek 62 på kläder. Vad har era små pyren för storlek??

nu får vi se vad dagen bjuder på! det är hemskt dåligt väder :S just nu sitter vi och tittar på "kvarteret skatan" haha, sååå bra!
pusssss.

RSS 2.0