aaaprilmamma.blogspot.com

jag orkar helt enkelt inte vänta på att blogg.se skaffar en iphoneapp!
ärför hänvisar jag er till min alldeles nya blogg hos blogger! nu har jag däremot drunkat i alla gratisappar som stödjer blogger, huh!

lämna gärna en kommentar på nya bloggen så jag vet vilka som hittat till! KYSS!

http://aaaprilmamma.blogspot.com

blogg.se app till iphone

nu blir jag faktiskt lite less. Mitt hopp sjunker mer och mer. Läste nyss om en iphone app till blogg.se att den strax är påväg! Läser datumet artikeln är skriven = FEBRUARI iår -.-' Det är detsutom sista uppdateringen om appen såååååå... varför kommer den itne? :S om det är en app påväg, väntar jag gärna tills den kommer.

hej vänner!

åh, jag ser statistiken bara rasar och rasar.. blä! Men inte mycket att göra åt, eller? JAG HAR ETT DILMEMMA!!!! enligt era tips låter ju bloggplatsen bäst - faktiskt. känns bara tråkigt att behöva lämna den här bloggen, vill ju få med allt material! ALLT ALLT ALLT, eftersom hela graviditeten och förlossningen finns här, men nu är jag ju faktiskt mamma. Så Kanske döper denna till "grav-bloggen" och den nya för "mamma-bloggen". Jag tror jag vet vad min kvällssyssla kommer att bestå av! :) uppdaterar er senare om nya bloggen, så att ni absolut inte missar det ;) och jag kan GARANTERA minst ett inlägg om dagen, säkerligen fler, då jag kommer kunna blogga genom mobilen!

fan vad konstigt det känns att skriva på tangentbord när jagär van vid mobilen haha! Men jag är fortfarande rapp i fingrarna :)

Idag åkte min ääälskade lilla little :( känns riktigt trist, men är 99% säker på att han kommer få det jätte bra hos dom nya ägarna :) hon skulle skicka lite bilder sen, höra av sig när hon ridit och sådär! så jag får höra hur det går :) Han gick så fint in i transporten :D Nu har jag stängt det kapitlet och satsar nu på inridningen av Nira, min kompis Linas unghäst sto! :) ska bli ett roligt projekt då ingen av oss någonsin ridit in förut! man får ta ddet sakta men säkert, samt allltid alltid alltid fråga om man stöter på ett problem, det får inte gå fel vid inridningen, så är det kört!

och här sörrni, har ni 2040 talets OS guldmedaljör i hästhoppning ;)


Kopparspiral

Hej gott folk! Eller snarare godkväll kanske? ;) ska strax gå och lägga mig, har morgonfodring och utsläpp imornbitti i stallet :) idag har jag varit hos barnmorskan på en väldigt sen efterkontroll, de tiderna jag haft tidigare har jag glömt bort! Men jag och tider har aldrig varit funkat riktigt bra.. Men idag kom jag ihåg det! Jag passade även på att sätta in en kopparspiral! Det var ju inte det skönaste jag varit med om, kändes som när jag var på förlossningen och fick en värk ungefär! Jag låg och profylaxandades och barnmorskan tyckte jag var sååå duktig! Haha. Men nu har det gått över.. Direkt jag kom hem gick jag ner till stallet, ryckte niras (en kompis häst) man, mockade, tog in min pålle och så.. Nu har jag blött lite granna men det kunde man göra, så det är ingen fara :) känns helt okej! Jag hoppas verkligen att den funkar, att den sitter kvar och sådär! vad har ni för erfarenhet av kopparspiral?? Man kan blöda lite mer än vanligt av den och ha lite mer smärtor, men vanligtvis har jag väldigt lite av båda delarna så jag tyckte det var okej! På nåt konstigt vis tycker jag "om" at ha mens då jag vet att allting funkar som det ska! Nu måste jag sova! Ska ta tag i att byta bloggplats här någon dag.. Jag velar fortfarande! Trivs så bra med blogg.se förutom att dom inte har någon app till iphone -.-' natti på er alla! Imorn tänkte jag skriva lite om vårt besök till akuten med ollie igårkväll! Posssss :D

Byta bloggadress?

Jag vet att jag kände mig mer motiverad till att blogga efter galan men det har ju inte blivit så, snarare tvärtom! Det är ju mestadels för att jag aldrig sitter vid datorn längre och jag kan inte lägga upp bilder på bloggen via mobilen. Iallafall inte hos blogg.se! Därför har jag stora funderingar på att byta till antingen wordpress eller nåt annat. Tyvärr kommer jag nog inte kunna flytta över den här bloggen till det nya stället, men försöka går alltid!! Och kan jag blogga med mobilen kommer ni definitivt få höra mer från mig, och se ;) nu måste jag göra mig iordning, för klockan 15.30 ska jag sätta in en kopparspiral hos barnmorskan!!!

RSS 2.0