oj

har suttit och läst igenom min blogg lite och inser att jag fått väldigt kort stubin.. speciellt mot min sambo. Förlåt hjärtat, du vet att jag älskar dig mer än vad du förstår, du ska bli den underbaraste pappan till mitt barn jag kunnat tänka mig! du har gett mig det finaste man kan få! även om du inte gav det direkt i handen på mig.. det var ju ett litet misstag. Men det lyckligaste misstag jag begått, och jag vet att du känner likadant <3

jag ska försöka hämma mig lite på bloggen hädanefter, eftersom jag vet vilka ARSLEN som läser min blogg :) :) :)

men hallå världen, kan ni fatta eller? för det kan inte jag; JAG SKA FÅ EN BÄBIS!!!! <3 med min bästa micki :D

Nöjd!

blev rätt så nöjd med nya designen, den får duga tills vidare iallafall :) om ni inte ser den så tryck ctrl + F5 ! så ska den dyka upp :) gamla designen var grön, nya är... ROSA!! haha. kramis på er!

renovering

tänkte sätta mig ner just nu och börja renovera bloggen lite, har tröttnat rätt rejält... får se vad det blir!

v 16+0

nu skriver jag lite sisådär i förväg, men det gör väl inget? hihi. Är ju bara någon timme kvar! :D
redan inne i vecka 17 alltså! ultraljudsveckan!! Har dock tid i typ v19-20 någongång. Den 17 november! allt känns helst underbart just nu. Min häst är på plats, lägenhet fixat (nästan, uppdaterar senare om detta) och jag har en alldeles liten bebis krabat i min mage, även kallas "den, det" <3
Jag har kännt rörelser på kvällarna när jag ska lägga mig och sova. Ibland kan jag också få för mig att jag känner på utsidan, men det är säkert något huvudet kroxar ihop själv när man andas och magen rörs och sen råkas någon muskel spännas.. jaja, det kommer när det kommer, och förhoppningsvis är pappsen med då :) vi saknar honom så himla mycket :(

lite om vart jag är nu då! Vecka 16 (gravid i vecka 17) (blimamma.se)

Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn.

Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och tillochmed göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild. Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna.

jag kan även både känna och se ibland vilken sida av magen livmodern ligger på, det är jätte roligt! :D och häromdagen när jag skulle ligga och sova och la mig på rygg spändes hela magen och blev hård! tänkte att jag hade min chans att känna en liten rörelse men näe, haha!

det här med magbilder är jag extremt dålig på! Men jag har ju min förklaring; jag har kastat sönder min mobiltelefon.... Digitalkameran är hemma hos min andra hälft, och honom träffar jag inte förns på torsdag :) så det får bli senare i veckan! vet inte om det hänt så mycket, men det vore roligt :) dock ska man väl inte längta alldeles för mycket, eftersom en dag så kommer det bara vara en börda att bära på lill*n!

nu ska jag vända mig om och försöka känna lite rörelser innan jag slocknat totalt!! Natti :D





little fly

åh.. ah. I detta inlägg kommer jag inte direkt ha några hämningar, vem som än läser..
Jag skickade ut min äääälskade lilla söta ponny (egentligen liten häst, haha) till en fodervärd i augusti.. Hon skulle ha honom på avbetalning (köp). När jag såg henne första gången, låt oss kalla henne för A. När jag såg A för första gången fick jag onda aningar, men det var bråttom att skicka iväg hästen då skolan skulle börja.. Dock visade sig detta vara ett GRYMT misstag :(

nu, tre månader senare ringer hennes mor till mig och berättar att "du måste hämta hem honom, det slutar illa annars". Jag pratar med stallchefen som äger stallet, får numret till en tjej som står i samma stall och får reda på att min älskade ängel varken får mat eller blir skodd!!! eller ens verkad!

Som tur är har jag varit hos min andra ängel demie, min räddare i nöden! Vi åkte och hämtade honom. Hon gav oss en plats på björknäs, ett nytt försök :) <3 Hovslagaren kom ut akut några timmar efter att little landat i nykvarn efter en 4 timmars lång transportresa (som gick SKITbra måste jag erkänna, min duktiga) och ah.. fick se... ankfötter? ah, jag vet inte hur jag ska förklara.. för er som kan lite häst - han står direkt på ballarna.. Fram skorna satt såklart kvar, och har tryckt mot trakterna.. så nu är han ömfotad, nerverkad så mycket hon vågade.. Vinklarna i fötterna är helt störda.. Han har inte blivit verkad/skodd sen jag gav ifrån mig honom i augusti. Idag är det oktober! ja, ni kan ju tänka er själva...

Men vilken känsla! att få hästen till björknäs. när han fick komma in i sin box och börja äta lite så sken hela han upp! han fick en ny lyster :) ska väl tillägga att han inte fått någon mat hos denna fodervärd. Han är skinn.. insjunken, inga muskler alls.. ingen häst alls!!! Så nu är han här på rehab, min älskade lilla pojk! Tack vare en vän för livet. Jag vet inte vad jag hade gjort utan Démie Guiron! så lyckligt lottad så jag vet varken ut eller in. TACKTACK <3


dilemma och misär!!

åh, jag tror att jag snart blir lite halvt galen?.. Jag har så himla mycket i huvudet nu så jag snart spricker!!
lägenhetsletandet gick jätte bra.. tills idag då jag fick tag på ENA lägenhetsägaren.. den dyrare lägenheten är såklart såld, och jag får verkligen inte tag på killen som äger den lägenheten vi faktiskt vill ha! Han har lagt upp nåt jävla nummer som typ.. inte stämmer?? Har mailat honom nu och hoppas på svar! Vill så gärna ha den lägenheten :( NUNUNU! pronto!

det är ett stressigt läge att veta att jag måste hem och bo med min sambo hos hans mamma. Det är en riktigt rejäl stressfaktor.
sen då? JO. Hon som har min häst på foder/avbetalning.. Hennes MAMMA hörde av sig till mig idag (har aldrig pratat med människan förut) så jag ringde upp henne.. Och vi satt väl o pratade fram och tillbaka om själva situationen, för en situation finns det verkligen! Ordagrant sa hon "du måste nog komma och hämta hästen, detta kommer inte sluta så himla bra". Eftersom hon som har min häst nu är tydligen arbetslös och har detsutom inte betalt mig ett enda öre för hästen! Eller stallhyra till ägaren av stallet han står i..
Jag måste hämta honom nästa vecka!!! har ingen stallplats, ingenting, inga pengar.. ÅÅÅH!! vad gör man? jag får klura på detta och sen uppdatera..

plus att man har en jävla unge påväg :O hahah! shit alltså.. Men på den fronten blir jag lycklig, när jag ser att jag är 15+1 idag, VECKA SEXTON :) så härligt att se tiden ticka framåt ^^ se att det börjar hända lite saker i magen och att man snart ska få vinka åt den lille på en monitor :) jag och pappsen kommer vara så lyckliga! Och jag kommer sitta och stirra på det där fotot av UL i evigheter! MIN BEBIS... MITT BARN! <3 min mening med livet :)



Jag och min (<- änsålänge) vackra prins! till salu för den intresserade!

jävlar vilken helg

ah fyfan.. jag vet inte ens vart jag ska börja?! jag åkte hem från nykvarn med en känsla i hela kroppen att helgen skulle gå åt helvette.. och mycket riktigt. Men inte av den anledningen jag trodde! Jag trodde att själva problemet skulle vara mikael och han jagande osv.. Men ICKE! morsan och jag börjar fightas på telefon, hon slänger luren i örat på mig (!?) och stubinen för mig räckte inte mycket längre, så jag kastar min nokia xpressmusic touchtelefon i asfalten....................................................
Inte mycket av den kvar alltså. Ska ändå ta med den till pappa nu, så får han ta med den till thailand o se om man MÖJLIGTVIS kan laga den. Eftersom den inte är köpt i sverige har jag ingen garanti på den. skitsak. 

Jag är iallafall mäkta förbannad fortfarande.... Speciellt när hela telefonen är full i BILDER, MUSIK och FILMER!!!!!! jag har ju fan facebook i mobilen lixom :'( TOUCHTELEFONEN!!!! och så självklart drömde jag inatt att den började fungera, utan förvarning. jävla cp!!!!!!!!!!111ettett

åh jag blir så besviken! alltså, egentligen vet jag fan inte ens vad vi bråkade om :s hon började anklaga mig för att anklaga henne för saker .. sen bad jag henne hålla käften och så la hon på.. men aya.

HOPPAS THAISARNA KAN LAGA MIN TELEFON!!! tur att pappa ska dit om bara några veckor. hoppas bara att det inte blir som med med min förra mobil.. att jag fick hem den lagad, sen slank den ur fickan när jag åkte traktor med mikael, telefonen åkte under sätet och blev totalmos.. efter SEX dagar bara. åh jag blir totalt jävla galen.

Idag ska jag iallafall tillbaka till nykvarn.. önskar fan jag bodde där!! önskar jag kunde tagit med siri dit.

som jag sa från början; jag skulle fan inte ens åkt hem den här helgen! kände fan på mig det!

vart börjar man

ja.. vart ska man börja någonstans? Har haft två helt uuuunderbara veckor i nykvarn hos babyDemie! Tänkte att jag åker hem en sväng på torsdagen (igår). Mikael sa att han skulle hämta mig på tosdagen för han ska JAGA på lördag.. okok.. Tror ni han hämtar mig? NEH. ärligt? och han ska säkert jaga på lördag ändå. Jävla AS!!!!! blir så jävla besviken och arg, kan verkligen banka skiten ur någon. Detta är INTE en bra helg. Varken för mig eller för honom!!!! och jag skiter i hur ni tycker att jag gör/beter mig. sådär gör han inte! Jag har varit borta i två veckor och han inte ens bryr sig? nehe. då bryr jag mig inte heller, EFTER att jag sagt vad jag tycker. ååååååååh!!!! han kommer iaf o hämtar mig efter skolan, typ vid 4. mh. blir så jävla cp arg ledsen. Skulle fan inte ens åkt ifrån nykvarn. Kan lika gärna flytta in i demies bastubod och bo där (y).

aya. resten då? hm. Är less på att vänta på min tid till UL, eftersom alla andra jävla aprilmammor verkar ha fått sin. ah, som ni märker är jag på skitdåligt humör. Så vi kanske ska skippa bloggen totalt idag. bra.

14+0 !! :) inne i 15 <3

helt plötsligt har tiden gått så himla snabbt!! va, 15 redan! :D alltså ultraljud om ca 3 veckor.. MINDRE ÄN EN MÅNAD!! har dock inte fått tid ännu...

lite om vecka 14 (graviditetsvecka 15) (taget från www.gravid.se)

Du bör känna dig mindre trött än i inledningen av graviditeten för nu har du kommit till graviditetens andra tredjedel, och många av besvären från första tiden försvinner. Det är mycket möjligt att du börjar må fantastiskt bra. Äntligen ser du gravid ut!!

En mörk strimma kan synas mitt på magen, den kommer förmodligen att blekna efter att barnet är fött. Bröstvårtorna och vårtgårdarna börjar också mörkna. Livmodern är stor som en grapefrukt.

Ditt barn är nu 12 veckor gammalt och 80-93mm långt från huvud till stjärt. Vikten är nästan 25g. Fostret växer nu mycket snabbt och de inre organen mognar. Barnet rör sig mindre ryckigt och kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår.
Nu går det att höra barnets hjärta med ett ultraljudsinstrument. Barnet dricker av fostervätskan och kan kissa.

Hade gärna lagt upp en bild, men sitter på en kompis dator, så detta får duga!! :)
Har även berättat för pappa att jag kännt h*n småröra sig i magen, och han säger att han längtar efter att få känna det på utsidan!!! <3

knaprar chips

jo. jag knaprar chips i oändlighet. Sourcream and bearneise! rätt så goda faktiskt, dock blir man väldigt törstiga av dom. Men jag har ett litet glad cola här också! shit, baby mage eller fläskmage på G? hmm...

idag går jag in i vecka 15!! 14+0 :) enligt BM.. 13+6 enligt blimamma.se.. Sen ändras väl BF igen efter ul..
Jag hoppas jag får en tid för UL snart!!! Lina, som har bf den 16 april (dagen innan mig) har redan fått tid för ul, den 15 november :( WHAT 'BOUT ME?!?!?!?! jag måste få tid snart också ju!!!

igår kände jag faktiskt den lille svänga omkring i magen :) det är så mysigt! och mysigare ska det bli, för det är inte riktigt så jag känner det om jag står upp.. jag känner det när jag lägger mig på kvällen och ska sova, kroppen lugnar ner sig lite.. men skriver inte i det i "mina första år" boken, eftersom det inte varit sådär att "WHAA H*N RÖRDE SIG, ÄRLIGT H*N RÖRDE SIG!!!" - moment än.

sitter och chattar med pappa mikael på facebook chatten...han ska tydligen jaga älg och spela innebandymatch den helgen jag har tänkt o komm hem o få lite kärlek.. nice, eller inte. aya. man kan väl inte få allt i världen, jag fick ju ett barn, right?

vi hörs seeeeeeeeeen. längtar tills demie kommer hem från jobbet!! :D demie och dominique, för lilla söta cleo är hos sin pappa tills imorgon, då får domi vila lite :) det är hon värd!
kraaaaaaam

fixat o klart :)

sådär! nu har jag äntligen fått in min blogg på www.blimamma.se ! är rätt nöjd :)

Kan snabbt presentera mig för er nya; Erika heter jag, 18 år och har BF i april :) så jag hinner faktiskt fylla 19 innan jag får mitt första barn :) Jag och min sambo (pappan) bor tillsammans och är redan en liten familj på två hundar och varandra! titta vidare i bloggen så syns mycket mer av min vardag!

Jag skriver om min graviditet, hur jag mår, hur jag känner osv. Men även om mitt privatliv, som jag tror många kan reflektera i!

ha det bra alla mammor!! pussss.

länge sen!!

ojdå hoppsan, har inte bloggat på hela sex dagar! alltså inte bloggat sen jag landat på björknäsgård i nykvarn!! :) har en treveckorspraktik hos DEMIE! <3 har änsålänge haft gryyyymt roligt, lärt mig mycket och käkat god mat. Men framförallt umgåtts med sköna människor ^^

graviditeten går jätte bra! tyckte jag kände en rörelse för inte så många dagar sen, på natten.. Men jag måste ha drömt, för har inte kännt nåt mer.. Och det är ju inte så konstigt, är ju trots allt bara 13+5 :) men det är härligt o se veckorna öka!! snart blir det rörelser inne i magen, sen utanpå, det blir ultraljud och lyssna på hjärtat! :D och nu när jag är hemma hos demie kommer tiden bara rinna iväg! Helt plötsligt kommer jag vara i vecka 16, och då har de flesta börjat känna rörelser.. Önskar bara jag kunde vara med mikael när det kom, så jag kunde dela glädjen och lyckan med honom :)

saknar min mikael ganska mycket faktiskt :/ det är tufft.. speciellt när man fått ett helt annat band till honom, relationsmässigt.. Jag har inte "pappa" med mig överallt om något skulle hända.. Men det finns alltid telefon :) han har tex skjutit 2 älgar under älgjakten, igår sköt han en räv, som sprang bort.. Men han tog till vår VÄLDIGA räv/har hund tanja, och hon spårade rätt räven!! så tanja har varit jätte duktig :) är mäkta stolt över min gubbe :) och han tycker säkert att det var lite skönt o inte ha mig hemma under jaktveckan, så han kunde fokusera och ta det lugnt med sitt intresse, och det visade ju resultat!

Igår red jag Friesern Isolde! för dom som inte vet så är friesrarna speciella på det viset att dom har väldiga steg, höga och eleganta och verkligen studsar med kroppen.. som spanska körhästar! eller nåt sånt (?) vet inte riktigt hur jag ska förklara.. Kort sagt så är dom väldigt eleganta hästar.. Jag har inte ridit sen i mars någongång.. då jag hade min sista lektion med demie på min egna häst (som jag inte har kvar).. Och jag är SUPERnöjd faktiskt.. även om vi båda höll med om att jag kunde slappnat av rejält. Men hon är inte lätt att rida då man inte är van hennes steg.. Jag lyckades sitta ner i traven men med en mycket spänd kropp.. Men huvudsaken för mig, och det som gör mig glad, är att jag faktiskt satt ner, och klarade av det :) sen får vi se vad framtiden bjuder på.. Jag har väldigt ont i baken men rider meeeer än gärna många fler gånger! jag älskar att träna för demie, för det funkar verkligen, varje gång!!!

nu måste jag nog lägga ner.. haha. blev lite långt! Men jag lever iallafall, och mår jätte bra.. förutom att jag egentligen ska vara på demies jobb nu på jägarskogen.. Men kroppen säger ifrån, jag måste få vila! Hoppas resten av er lever och mår bra :) Vi vinkar med alla fyra händer!

gulligt sms

igår åkte min älskling ifrån mig, för nu ska jag på praktik! Det kommer bli supergrymt, förutom just att jag måste vara utan min man :( usch.. igår var så hemskt!

Men jag fick ett jätte gulligt sms, som fick tårarna att rinna ännu ännu mer!! Smset är ett svar från ett jag skickade;

"God natt älskling. Det var synd att kedjan gick av. Men vi får skaffa en ny sen. Du har ju vårt barn att trösta dej med. Den kommer alltid att finnas hos dej. Jag är alltid med dej. Jag älskar dig mer än någonsin nu. Vi är äntligen en riktig familj. Jag älskar dig mest av allt. Sov så gott. <3 Du är mitt allt."

:) <3 jag får ont i hela kroppen när jag tänker på honom :( uscccccch. Att saknad kunde vara så stor!

magen, 12+3

jag vet att jag är totaldålig på att ta magbilder, jag får verkligen skärpa mig! Men inte så roligt nu när det typ inte händer nåt!! haha :) här är i vecka 13 iallafall: (inte så fina bilder, men vafan.)




Hade inte världens snyggaste trosor på mig, haha.


erkänn min mage är fin när bilringarna legat och softat hela dagen ;)



Maya

tänkte lägga upp ett par bilder på Siri's (min hund) mamma! för min mammas skull ;)
här kommer Maya!




stockholm i repris! :)

haha, då drar vi stockholm i repris då!
vill först påpeka att jag haft en helt underbar resa med fina kompisar :D

Resan började tisdag morgon.. Jag och mikael vaknade och klev upp vid 4. Klockan 5 skulle vi vara i ulvsby och hämta upp en av hans klasskompisar.. när det var gjort åkte vi till skolan och väntade på bussarna som skulle avgå klockan 6 på morgonen. Vi kom iväg 6,30!

Jag och mikael satte oss på olika bussar, var lika bra tänkte jag :) av olika anledningar.. Bussresan till stockholm var KALL!! ååh, så kallt det var! men jag hade min lilla godispåse iallafall! Vi stannade i eskilstuna för lite frukost och kisspaus, jag tog även en bajspaus *tummen upp*. Sen fortsatte vi.. Ah, själva bussresan var väl inte så himla intressant på ditvägen.

När vi körde in i stockholm rusade alla till fönstret närmast globen, typ. Fattar inte varför men ah, det var kameradags! för dom alltså. Sen åkte vi till.. EN MOSKÉ! ah, det var rätt spännande faktiskt. vi fick svar på alla våra olika frågor, tex jag om halalslakten! Vi fick även höra eftermiddagsbönen.. var rätt rolig :p "ALLAAAHHHH BLÄCKVARD!" lät det som ungefär. Och dom hade högtalare ööverallt! Så när jag, Ida och Camilla gick på toan, lät det som att det stod nån utanför och skrek "allah bläckvard". Ja, bläckvard som i svampbob fyrkant! 
Men det var ändå intressant att ta del av någon annan religion, då jag faktiskt förstår den mycket mer än vad jag gjorde tidigare!

sen (äntligen) gled vi till vårt vandrarhem "Af chapman" på skeppsholmen :) utsikt över riksdagen och slottet! haha. Där käkade vi lunch, medtaget av skolan - potatissallad och rostbiff, som jag TROR var lite dåligt... för både jag och camilla fick HEMSKT ont i magen, hon fes och sket, jag mådde sjukt illa :( efter att vi käkat fick vi gå på ett museum "östasiska".. kolla på teracotta gubbarna :) lite småkul faktiskt! sen äntligen checkade vi in, vilket innebar att vi kunde fräscha till oss och dra ner på stan! Vi gick till gamla stan på en gång :)

där gick vi tydligen förbi Agneta Sjödin! Men jag såg inte det.. och tur var väl det för jag är galen i kändisar!! Ida och Denise handlade varsin klocka efter två timmar ca, sen var vi tvugna till ett H&M, fööööör. Jag har köpt en ny BH... C KUPA!!!!! heheheh, snacka om att både jag och husse är nöjda! det är as fräckt faktiskt.. älska gravtuttar när dom inte gör ont! Efter timmar av meningslöst shopping (ajusste, köpte en rosa tunika också, jätte söt kommer jag vara med stora magen!!) letade vi upp en restaurang.. Ida var SJUKT sugen på thaimat..

Vi hittade en restaurang med buffé som hette PONG :) där var det svindyrt, men sååååå jäääävla gott alltså! sen var jag tvungen att bajsa igen.. så jag gjorde det på thairestaurangen, efter mig ville denise skita, och efter denise ville ida skita :) inte varje dag man skiter efter varandra på en thairestaurang :D Sen vandrade vi iallafall hemmåt.. duschade och sådär :) Jag och ida satt uppe och pratade till nästan tolv på natten, sen la vi oss..

dagen efter (hemfärdsdag) käkade vi snusk-frukost, gjrode oss iordning och sen en rundtur runt utsidan av slottet (Jätte vackert) och sen in i riksdagen :) mikael det cepet och hans kompisar hade på sig sina t-shirt där det står "JA till vargjakt!" och sen en varg med skjutarsikte i fejjan.. aya. Dom hade fått intressanta blickar på stan sa dom. konstigt lixom! efter riksdagen fick vi gå o käka lunch.. jag och ida hänkade på mikael och hans gäng till pizza hut! alla andra åt pizzabuffé, jag och ida beställde pasta bolognese som kom i stora pottor! men det var helt okej gott :)

sen åkte vi till tekniska muséet! :D jag och ida hade sjukt kul i spegelrummet, hahah!
och ett snabbt avslut; vi drog hem, stannade i etuna, käkade donken, åkte till lillerud, åkte till molkom, missade bonde söker fru, sen sa vi godnatt! :)
Har haft svinkuuuul :D hoppas det inte blev för långt ;)



Jag och ida i spegelrummet!



jag i rymden!

stockholm

nu sitter jag på bussen påväg mot stockholm :) vi ska på studieresa med de flesta treorna till bl.a riksdagen och en moské! moskén kör vi idag, sen ett museum och sen har vi fri tid :D ska inhandla mig en ny och STÖRRE bh, haha! känns riktigt härligt :)

Vi åker två bussar dit. en vanlig, som jag sitter på. Och en dubbeldäckare som "pappa" sitter på. Jag ville inte sitta i samma buss som honom för han beter sig lite annorlunda när han är med sina vänner.. Sprallig och uppe i varv, ska visa sig häftig.. ja nivet, som killar gör! Och då sa jag att det är bättre att vi sitter på olika bussar, så slipper jag se honom = slipper bli arg/irriterad osv.. haha!

Nästa stopp blir etuna, där ska vi fika "frukost".. herregud, kan inte ett preggo få lite mat eller :( jag är ju skithungrig!! Har käkat två morötter och en banan iofs.. men det mättar inte så mycket, så jag hoppade på godispåsen! inte så bra det heller men vafan.. jag har ju ätit nyttigt idag ^^

så synd att jag inte tog bild på magen igår! plus att vi hade skolfoto, så jag var lite uppklädd :) hade en pennkjol som började från under tuttarna typ, och var till lite under rumpan :) är extremt svullen om magen nu! och denna gång var det inte pruttar, haha. inte bajs heller, för jag hade bajsat på morgonen (ÄNTLIGEN EFTER TVÅ DAGAR!!!!). Är så jävla hård i magen..

aya.. jag får väl blogga senare! :) ta kort på nya bh:n kanske.. vi får se. har ändå ingen sladd till mobilen idag!
hööörs. fan vilket långt inlägg det blev! haha. pussss =)

v 12 !!!

jag har varit lite smådålig på att blogga på sistone faktiskt.. måste jag erkänna. men men..
vecka 12 nudå, idag söndag! Eftersom jag blev flyttad en dag bakåt enligt BM :) BF den 17, istället för den 18. alltså vecka tolv idag, inte imorn ;) Det känns riktigt härligt, och drömmen börjar kännas som en verklighet :)

lite allmänt då
Bebisen;

Nu förändras bebisens ansikte. Ögonen, som till att börja med satt på sidorna av huvudet, sitter nu närmare varandra och öronen sitter också på ungefär rätt ställe. Vävnader och organ som redan är formade växer nu snabbt och mognar. Bebisens tarm, som började som en ansvällning på navelsträngen, kommer att börja resan ner i buken ungefär nu. Läs mer om hur din bebis utvecklas denna vecka här.

mamma;

illamåendet ger med sig, mer engergi! Risken för missfall minskar drastiskt denna vecka..

Nu börjar man bara bli större och större :) byxorna har börjat sitta åt lite, och jag vill helst av allt knäppa upp jeansen! Måste lösa detta på nåt vis! måste vara bekvämt att gå runt i skolan :)


läkarbesök!

Varit på läkarbesök idag, klockan 13.30! läkarbesöket gick jätte bra :) vi satt mest och pratade lite om vad som komma skall osv.. han var mest orolig över mina mediciner jag äter! Men min läkare har sagt att det är okej så vi får väl lita på det! :)

Jag slapp gynundersökningen och jag skulle göra ett klamydiatest men labb skickade tydligen inte iväg prover på fredagar, drygt! såååå. när fan ska jag ha tid o göra det? får väl vänta o se om det är så himla viktigt.

RSS 2.0