första badet

förlåt för att jag suger på att blogga, facebooka & sitta på msn.. Det är inte pga oliver, som man faktiskt kan tro! nää.. det är faktiskt för att jag har såååå ont i ryggen!! tydligen vanligt efter förlossningen! Jag kommer nog igen :) 

jaja! idag fick lillen sitt första bad! vet inte riktigt hur uppskattat det var :P haha min goding <3 han skötte sig BRA ;)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, vill gratta dig en massa, GRATTIS! Stark tjej du har varit och roligt att få följa din blogg! Din grabb ser heeelt underbar ut ju.. Jag har själv 2 st barn och vill bara tipsa dig om att inte ge din lilla pojk för mkt napp eller stoppa fingret i hans mun dels för att det förstör sugtekniken han ska använda när han ammar ( inte samma sugteknik till napp/flaska som när dem ammar) samt för att han får i sig enorma mängder luft vilket gör att han får ont i magen och skäkert skriker högt och mycket! Jag gjorde likadant med min första och rapade Aldrig ur henne vilket till slut ledde till 3mån kolik! Not so fun!! Så med mitt andra barn väntade jag 2 veckor med napp ( tills jag kände 200% säker på amningen) och rapade ur honom efter varje måltid och gav mig inte förrän jag hörde ordentliga rapar! Han har klarat sig från koliken:):):) och är en mycket lugnare bebis! Hoppas du inte känner detta som ett påhopp utan som stöd! Lycka till med din prins!

2011-05-03 @ 10:39:47

Hej! Roligt att du vill slänga in en hälsning ;) Glöm inte bort att ingen blir glad av tråkiga kommentarer! Ha det fint / erika

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0