Gravid mitt i vintern..

ja.. alltså. Mycket säger att en graviditet är det bästa som har hänt en, och att det är så himla mysigt! Och visst är de det. Om man inte, som jag tex, råkar "planera" så fint att man ska gå och vara höggravid mitt i vintern. Att vara gravid över huvud taget tillsammans med dessa hemska minusgrader!

alla ni som längtat efter snön, vintern.... ÄR NI GLADA NU??
Det här med att man skulle bli varmare under graviditeten är ren jävla lögn, för jag fryser tamejfan arslet av mig :( det är riktigt hemskt!! Idag har jag detsutom den där lilla känslan av att "snälla lilla du. kan vi inte bara spola tiden framåt så du kan komma ut, jag vill inte ha dig i mig längre!!"

det börjar kännas jobbigt nu, i vecka 20. Och det är 20 veckor kvar!!! det kommer bli mycket skratt, glädje och lycka, men jag kommer detsutom bli så jääävla tung! haha. Jag vill inte ha en livmoder som ilar pga växtvärk, mensvärkar och oroheten av att du inte lever hela tiden!! :( det är sjukt jobbigt, både psykiskt och fysiskt att vara gravid. Men ändå det bästa som finns! ja, man kan dra tusen slutsatser. Idag vill jag bara ha ut dig, ha dig liggandes i mina armar och känna på tusentals sömnlösa nätter! :) <3 orkar inte gå i skolan och vagga som en tant, inte kunna gå lika snabbt som polarna bara för att man blir andfådd som en gris för att man inte orkar hålla tempo!

snart jul detsutom. Vilket också ger mig ångest, pga ekonomin. fyFAN säger jag bara -.-

dålig dag

detta är nog inte direkt en sån bra dag för mig tror jag.. Vaknar först av att jag haft en mardröm, självklart om mikael, så han får ovett på morgonen utan att veta om varför. Sätter mig vid datorn när jag vaknar igen och tittar runt på lite bilder och så från fester osv och nu är jag bara helt totalt jävla deppig ._. och ledsen. det suger verkligen. Vill inte skriva alldeles för mycket personligt på den här bloggen med tanke på vilka som läser den.. men vi får väl se hur kvällen slutar..

har iallafall hunnit med att äta frukost 2 gånger (nästan sugen på en gång till) dammsugat och degat här. Får väl slå på en film eller nåt och lägga mig i sängen med tanja... vill så gärna känna bebisen röra sig lite mera :( hahah! såna där kungfu sparkar jag fick på tåget igår, det vore mysigt <3

här kommer en bild på mina två favoriter, bäst hade varit om min andra girlfriend kunde varit hemma och posat på bilden lite också <3


shopping!

här kommer bilder på vad jag fick med mig hem från stockholm! Inte alls mycket, men jag är nöjd. Har ju inte direkt nån "egen häst" på det sättet längre  ^^ 

men först! En bok jag rekommenderar! Fick låna den av min svenska lärare! den ger det utlåtandet att "du kan allt! var säker i dig själv, så klarar du hela förlossningen galant" typ... Det ser även ut som en vanlig pocketbok, men den är mer som en uppslagsbok och handlar om allt möjligt! :) väskan, smärtlindring, ställningar på förlossningen, barnmorskan! Det finns även ett kapitel för blivande pappa att läsa =)'

här; skriven av Gudrun Abascal, "att föda"



köpte ett täcke till min lilla småfrusna dvärgpudel :) ett agria vintertäcke skulle jag vilja kalla det. Eller kanske ett smått regntäcke med fleecefoder? det var inte så värst impregnerat.. Det tål småregn och snö.. Men inte om det typ skulle spöregna! Men det är bara o köpa en impregneringsspray! :) hoppas att det sitter galant! För sjuuukt snyggt är det ;)



och tillsist dom söta små diinglisarna! :D tofflorna åt lill*n <3 så himla söta!! och i så himla mjukt material :) min detsutom första investering/shopping åt den lill* :) det är ju kossor på tofflorna, såklart! Annars hade ju pappa blivit ledsen :)





puss på er!

ny barnmorsketid! :)

ringde barnmorskan idag! hahahh. Samma dag jag hade varit på ultraljud ringde jag 1177 för att få numret till min BM-mottagning... fick ett nummer, och varje gång jag ringt säger de att numret typ är upptaget :s jag bara "aha....." och det kom på en gång man tröck på luren... så gick jag in och tittade på internet idag, och dom jävlarna hade gett mig fel nummer! Men idag fick jag tag i henne :)

ny tid ändå in i vecka 25!!! haha. Bara för att jag mår så bra :( fuuuu! den 10e januari klockan 13.00 :)



Stockholm international Horseshow 2010!

hemma efter en helt underbar helg i stockholm med Démie och Nathalie :) fyfan vad roligt jag har haft! på fredagen anlände jag till den stora staden, demie, nathalie och demies pappa hämtade uåpp mig på centralen :) sen for vi till zinkensdamm hotell där vi bodde hela helgen! vi fördrev tiden i ca 5 timmar genom att luncha och se på tv! halv 6 drog brudarna till kvällsförställningen på fredagen, jag fördrev tiden genom att se på lite tv och sova!

Efter några timmar drog jag ner till baren där lily (bonusmorsan) jobbar och fick mat! mums. Sen bestod kvällen av sällskap med lily och robin tills brudarna kom tillbaka, stelfrusna som pinnar!

det här kommer bli en lång historia. Men jag hoppas jag orkar skriva allt, och kommer ihåg det mesta!
lördag morgon vart det tidigt, morgonföreställningen började klockan 9! vi for dit, kollade lite ponnykür och världsdressyr, sen tog vi mässan! Hittade supersöta babyskor! :) ska ta kort på dom sen! eftersom jag såklart glömde att ta med mig kameran -.- démie hade shoppaholic och fick med sig... inte ett, inte två.. utan TRE schabrak och tre luvor ^^ ! 

när det blev paus så skulle vi såklart hitta ett lunchställe, bland tusentals globen/hästtokiga människor! inte lätt... vi hittade en söt liten grekisk restaurang efter typ 20 minuter! det var huuuur gott som helst! mumsiga och mätta trodde vi! ah.. näe. När föreställningen började igen så gick vi och intog våra paltser, och SJÄLVKLART sitter det en snuskfamilj framför oss och äter nåt jävla äckel, som luktade som typ kräk/spaghetti med köttfärssås och tåbira... Jag flyttade mig några rader upp för att inte behöva spy! då började "tusen och en natt" familjematinén :) demie och nathalie hade sett den dagen innan! det blev vita arabhästar *mums*, islandshästar, shettisar med pucklar, och KAMELER!! :D det var ganska fräsigt.. Men mest familjematerial! i slutet var det även julshow :) massa söta falabella ponnyer med rosetter, hästar med renhorn och roda mular! så söta!

senare mot kvällen blev det världscupshoppning :) tyvärr vann inte sverige första omgången....! fyrspann blev det såklart också, så himla coolt och mäktigt att se! enligt mig själv. Det var grymt :)
andra omgången i hoppningen vann Malin Baryard! det pirrade i hela kroppen och man satt ständigt på spänn! Men sverige vann :D

och nu till det absolut bästa jag sett hela helgen; en kamel som gjort suveräna (för att vara kamel) skänkelvikningar OCH galoppombyten!!!! hahaha! fattar ni vad coolt, galoppombyten! Det var det sötaste jag har sett i hela mitt jävla liv! :D jag måste ha en kamel.

fick även se Apollo Drive live, lite småcoolt. Dom var inte så himla bra live, men dom körde en bra låt!
vi kom hem rätt sent... D's pappa hämtade oss på globen och vi stannade och skulle take away på donken på söder.. Det var ju en upplevelse för sig! full finne som ska in o runka på toaletten, en surkärring som slänger tillbaka burgaren och säger "jag säger bara, NEJ TACK." och en trött kassörska... hm! ät inte på söder...

helgen har som sagt varit heeeeeelt underbar! massa surkärringar, som egentligen också är ett kapitel för sig självt... men iallafall; sura kärringjävlar, äckliga matfamiljer som stinker blöjor och möhlig carbonara, fulla finnar, massor med hästar och två helt underbara tjejer! bättre kunde jag inte ha fått det :D har säkert glömt massor men ja, så är det! Se till att se globen horseshow på tvn när det sänds ;) det var skitkul! :D

bebisen gav mig detsutom karatesparkar på vägen hem på tåget! hahah, det var så att ögonen skulle trilla ur mig, så paff blev jag! men det var helcoolt :) <3 det är så häftigt när man känner rörelserna! tiden stannar upp :D men det känns ändå .. läskigt, jäätte jätte läskigt verkligen! 
nu blir det duschen för mig del :) behöver en uppfräschning efter helgens bravader! känns ändå lite skönt att vara hemma till min äälskade mikael och tanja, som faktiskt verkar ha saknat mig ganska mycket ^^ tanja alltså!




bästa helgen börjar... imorn!

japp mina kära läsare! imorn drar jag till elstocholmo, till min ääälskade demie, och drar på stockholm international horseshow! :) kommer därför inte att blogga så värst under helgen! Bilder och uppdatering kommer antagligen på söndag! :D

pussssssssss på er!



vecka 19+1 :)

en ny vecka, så superskönt!! :)

"Ovandelen av livmodern når naveln och kommer att fortsätta växa med ungefär en centimeter i veckan. Bebisen är drygt 14 centimeter lång och väger strax under 250 gram. 
Nu har bebisen börjat svälja fostervatten och njurarna producerar urin. Det växer hår på huvudet och sinnena utvecklas fort. Nervcellerna för smak, lukt, hörsel, syn och känselsinne utvecklas nu i sina respektive områden i hjärnan.

Nu har du kanske känt din bebis röra på sig. Om det har känts lite abstrakt att vänta barn innan, så brukar det ofta kännas mer verkligt när man känner fosterrörelserna. De flesta känner bebisen röra på sig för första gången någon gång mellan vecka 18 och 20. Om detta inte är första barnet, kan du ha känt det tidigare. Vad du tolkade som gaser i magen, kanske var bebisen som slog kullerbyttor. Berätta för barnmorskan när du känner bebisen sparka!"


ett litet smakprov på veckan som är! det står även att "grattis, du är nu halvvägs!" men vill inte ta ut segern i förskott! det gör vi när det gått hela 20 veckor :D sjukt vad tiden går fort!!

Idag har jag detsutom kännt dom första riktiga rörelserna! som jag faktiskt kunde säga att "DEN RÖRDE SIG"! såååå underbart, jag bara log!! blev alldeles varm i kroppen :D det buffades på nederdelen av magen och jag tänkte "var det.. eller? händer det igen måste det ju vara den...." oso kom det typ tre gånger till :D :D :D <3 så himla mysigt!!!

annars mår jag rätt okej faktiskt.. börjar känna mig otympligare än förut.. jobbigt o böja sig ner osv.. jobbigt att promenera.. och värre ska det bara bli! Har fått en hemskans halsbränna varje gång jag äter också :( dunkar i hela bröstkorgen, eller inte dunkar.. mer svider och bränner.. inte kul!!
Nu måste jag packa och ha mig, laga mat först kanske.. mikael kommer hem lite senare idag :) men packa eftersom imorn åker jag till stockholm till min älsklingsdémie! det är STOCKHOLM GLOBEN HORSESHOOOOW :D så grymt kommer det att bli!!!

veterinärbesök!

Idag har vi varit hos veterinären i ulvsby med vår blandrasstövare Tanja :) mikaels jakthund! som jag sa för några dagar sen var dom ute och jagade och hennes tassar tog rejält med stryk.. Detta brukar hända varje år, första jaktdagen men har alltid läkt ut bra av sig självt, men inte denna gången! vi fick tid klockan 13.00

vi gick in i ett rum med en vet och en djursjukvårdare :) tanja fick en dos lugnande och vi fick vänta i tio minuter.. Efter tio minuter var hon lika vaken som innan! Hon fick en dos till och vi väntade tio minuter.. fortfarande pigg.. vi väntade 5 minuter, hon var fortfarande pigg men något groggy... Efter 40 minuter verkade som att vi iallafall kanske kunde få göra nåt med henne men ICKE!

när hon kom upp på undersökningsbordet och vi började känna på tassarna blev hon genast lika pigg som förut och skulle promt därifrån!! nehe.... Kanyl i armen och så fick hon nån rejäl elefantdos av sömnmedel och där låg gosan :) tvättade rent sårena på trampdynorna med natriumklorid och rakade mellan tårna, verkade som att hon fått en svamoinfektion där eftersom sårena har varat och tanja slickat så mkt.. Dom klippte även klorna! skönt! kloklippningen kom detsutom inte med på fakturan :P nöjd matte och husse!

sen fick hon antidoten (uppvakningsmedlet) antibiotika och smärtlindring direkt i blodet för dagens dos! vi fick också recept på smärtlindring och antibiotika som hon ska äta i tio dagar!

när vi sen gick in på djuraffären här för att köpa bajspåsar träffade vi unni! Hon berättade att samma sak hände deras stövare nyss, och hon fick äta dubbel dos av all medicin! så vi är inte ensamma! hennes man cyklar detsutom med alla jakthundarna så det måste vara att marken blivit stenhård alldeles för snabbt för hundarnas tassar iår!

så det har jag och mikael gjort idag! varit "hemma med sjuk hund" :) hur dåligt det än låter, och även om vi får skolk för det, så var det värt det. Nu slipper jag oroa mig... SOM jag grät igår för jag var så orolig :( Men nu såhär på kvällen är hon sig själv :) smärtlindringen har verkat suveränt! våran lilla stolta tös :)

(magen mår bra, haha. Inge nytt där inte!)




thanksgiving bilder :)

här kommer lite dåliga bilder från thanksgiving, haha. Stämningen ser inte lika mysig ut som det egentligen var :) men ett litet smakprov iallafall!!



morfar, mikael och karin i väntan på middagen :)



jaktidioterna i familjen! morfar, tanja och mikael. haha. Fin bild, därför la jag ut den :p



mat mat mat!



den äldste herren i huset får äran att skära kalkonen innan middagen börjar :)



min ääälskade man tar för sig :D <3



Karin, Joe, Mikael, mamma och brorsan! :)

som sagt, blev inte så himla bra bilder. Men hade en sjukt trevlig kväll, och för mig är de det som räknas!

Happy Thanksgiving!

japp :) idag firar vi thanksgiving! en helg i förväg dock, men det är för att jag ska på Globen Horseshow nästa helg! haha. I min familj firar vi thanksgiving för att min mammas man är amerikan, och min mamma bodde i usa i ett par år :)

det ska bli sjukt kul! eftersom jag längtat efter det här ända sen förra året! haha. Det är som julafton fast utan paket ^^ massor med god mat! och familjen samlas :) morfar och hans sambo karin kommer, dock inte mormor, hon mår inte alltför bra :/

så nu ska jag och gubben min hoppa i duschen och göra oss fina :D sen åker vi runt tolv, halv ett!
lägger upp bilder senare ikväll, eller imorgon :) men ska försöka med ikväll! om jag ens kommer ihåg kameran ^^ haha!




bilder på lägenheten

tjenahopps och godmorgon! uppe med tuppen var jag imorse, eller typ är?! Mikael är och jagar hare med tanja (vår jaktstövare) så jag gick upp samtidigt, så att min lilla pudelälskling fick komma ut och göra ifrån sig. Självklart ville hon inte bajsa eftersom det kommit snö inatt, och det är ju såååå mycket roligare! eller inte -.-

hade tänkt att boka en tvättid idag också, men vafan, vi har ju ingen sån där "cylinder" med våran lägenhetsnummer på så vi ens kan boka :S jag måste ta reda på det här!!! måste ju tvätta lixom..

aya, här kommer lite bilder på dom "inredda" ställena i lägenheten än så länge, hahah! inte världens snyggaste, men beboeligt :) mysigare blir det nästa helg, för då får man börja juuulpynta :D



köksfönstret.. mikael fick vara med. Där ser ni även min SKITstora ägda dator, den är bäst.



köket också!



våran sovplats! hehe Ska fixa en sängkappa och lite sånt, men såhär ser det iallafall ut just nu! vi väntar även på att skaffa en ny soffa, soffbord och matta! sen ska vi väl vara ganska så inflyttade :)


Ultraljud 17e november 2010!

här kommer också den EFTERLÄNGTADE bilden av mitt lilla liv! så otroligt bra bild fick vi, barnmorskan sa att det var jätte lätt att se på mig :)

kan ni se den lilla halvknutna näven lite ovanför huvudet! åååh så fin den är :D och den "lilla" överläppen som är så stor. Och titta lilla nääääsan!!!!! <3 <3


magen vecka 18+

jag blev lite småsvartis på min kompis Lina som fått världens mage, så jag bestämde mig för att snabbt ta nya bilder!! haha, här är resultatet :)



lite kagge kanske man har fått då! haha

kommentar!

"Kom igen Erika! varför skulle du inte klara det? 
Jag tror iaf att du kommer göra det! Eller jag vet, rättare sagt! Förstår förstås att du är rädd och att det är spännande. Vem skulle inte vara det och jag tycker det är spännande! Längtar tills jag själv får en bebismage :) 
Puss på dig"


tack så hemskt mycket! undrar dock vem det är?? 
det värmer verkligen att få höra sånt, tack tack tack! vem du nu än är :)

jag blir jätte glad för alla kommentarer jag får! i stort sett. Påhopp osv är ju inte direkt så trevligt! Men var inte rädd, kommentera på bara! :D svarar gärna på frågor om hur jag mår, hur jag haft det och hur det känns! Alla tycker oftast att "åh, gud så mysigt att vara gravid!" men det finns mycket man faktiskt skulle vilja välja bort ^^ men framförallt är det väldigt mysigt!

en riktig bebisdag!

ja, så kan man väl kanske uttala sig? ^^ mentorn frågade hur det gick på ultraljudet och efter lunch hade vi svenska och religion, har samma lärare där, och hon har precis kommit tillbaka från sin mammaledighet och verkar tycka att det är extremt roligt att prata med mig! :) vilket jag uppskattar, det är roligt. Någon man kan fråga allt om! :)

och inte nog med det! min klasskompis som fick en son i september kom och hälsade på idag, med lilla theo! ^^ så himla söt var .. eller, han ÄR! :D helt underbart sockersöt liten bebis. Och läraren (svenska, religion) tittade på mig och sa "hur känns det erika?" jag bara glodde på henne och sa "jag blir... eh.. nerös.. rädd!!!" vilket jag faktiskt blev. Om inte många månader har jag en sådan liten filur i min famn, som JAG ska ta hand om, alldeles själv. MITT barn. Det är faktiskt en liten skrämmande tanke!

Nu efter ultraljudet är det nästan så jag vill spola bak tiden och få det ogjort (om man nu får säga så). Nu känns det faktiskt på riktigt, fast jag ändå inte kan tänka mig att bebisen ska växa och bli större, kännas på utsidan och sedan ska jag FÖDA ut den! jag blir jätte rädd för verkligheten, nästan gråtfärdig.. men det är väl många känslor som åker förbi'en under graviditeten, detta är nog en av dom. Jag kan även tänka mig att denna känslan finns hos de flesta förstföderskorna, rädslan. Snälla, kommentera och berätta hur ni känner!

nu ska jag nanna, efter en lång och ganska jobbig dag. Har varit rätt så ledsen faktiskt, vill inte gå in på vidare detaljer, men ledsen har jag varit. Får se när man repar sig.. tror dock morgondagen kommer vara rätt så lik idag. Men självklart hoppas jag på annat, det är ju fredag imorgon!


RUL!!! :)

imorse, klockan 09.00 hade jag och mikael tid för rutinultraljudet på centrala sjukhuset i karlstad! barnmorskan var inte en endaste minut sen och det var så himla mysigt!

först så hällde hon gelen på magen, och började smeta runt den med den där grejen som kollar med, staven typ. Jag och mikael ser typ två bollar bara och båda tänker "shit, det är ju ingenting där inne!!" tills den lille kroppen visade sig :D åååh vilken känsla! en liten mini krabat där inne i magen ^^ h*n låg rätt högt uppe då också, nästan vid naveln :) h*n sparkades, kliade sig i ansiktet, öppnade munnen, boxades! "en riktig liten piggelin" sa barnmórskan, haha! åååh så underbart vacker :D

på bilden vi fick med oss hem fick vi med ena handflatan :) riktigt bra bild! så himla fin min lilla bebis :D vi tog inte reda på könet, för dom som undrar och detta har mikael (pappa) bestämt ^^ han vill ha en överraskning, och det kan jag väl faktiskt acceptera :)

jag kommer att scanna in bilden i helgen när jag är hos mamma! vill inte blixtra på den eller nåt sånt, för då kanske den förstörs eftersom bilden är ljuskänslig :/ 

fick ändrat BF också! från den 17e april till den 20e april! vilket innebär att jag idag är 17+6 bara! haha. men ni får leva med det :P



shit shit shit!

ååååh. klockan är 07.33 och snart ska vi ååååka!! lämna siri hos mina knas på mariebergsskogen, sen är det ULTRALJUD!!! omg jag dör. Jag kommer både bajsa och spy på mig innan dess!! är så sjukt nervös!

men innan dess tänkte jag slänga upp lite "fina" longeringsbilder på min älskade little som démiebaby har tagit :) vill visa för er som vet hur tjock han var, hur extremt liten han är, FAST han ändå gått upp i vikt. :)





nu måste jag verkligen få upp mikael! bläää, haha.


18+1

här kommer en *för mig* efterlängtad mag-bild!!! :) i vecka 19 alltså, tiden går minsann fort!!! :)




Denna vecka går du in i den femte graviditetsmånaden. Bebisen kan ha växt till 15 cm, mätt mellan rumpa och hjässa. Den kan både känna och höra nu – iallfall dina hjärtljud och gurglandet som pågår i din mage och tarm. Men snart kommer bebisen att börja identifiera ljud utifrån och lära sig känna igen din röst!

Om en vecka, är du precis halvvägs igenom graviditeten. Ofta görs den första ultraljudsundersökningen för att kolla att allting är som det ska med bebisen kring vecka 17-18. Det är fantastiskt att se bebisen, så försök att gå båda två om det är möjligt.



härligt

Nu är vi helt inflyttade och fått iordning på allt, riktigt fint! :) saknas bara "soffhörnan"! lägger upp bilder någon dag! dagens skoldag har väl varit.. värdelös? hela förmiddagen hade vi lantbruksdjur, och efter lunchen (som detsutom var skitäcklig) åkte vi på "studiebesök" hos ett hunddagis i kristinehamn, som varade i kanske totalt en halvtimme? åkte till karlstad busstation, väntade på bussen en timme sen..

kom jag hem och lagade mat till mig och älsklingen som skulle komma en timme senare! kyckling i ugnen med tagliatelle blev det! mums faktiskt. Dock har jag börjat få halsbränna så in i heeeelvette när jag äter :( mindre roligt!

vill säga grattis till lina som varit på UL idag, det vankas en liten flicka!!! :D På onsdag ska jag på ultraljud, får dock inte veta vad det ska bli för något :( med det ska bli huuuur skönt som helst att få se den lill*! <3

nu blir det sängen med älsklingen och titta på tv o mysa :)



småflyttar

idag har vi småflyttat litegranna :) flyttat nästan allt förutom sängarna, kläder och lite småprylar. Så imorgon när mannen är ute och jagar ska jag pilla runt i lägenheten! :D ska bli rooooligt! det var ett par nyfikna grannar som kikade ut genom sina fönster när vi kom ^^

längtar efter UL på onsdag! ska försöka med en magbild imorn! haha, vet att jag lovat det länge. men imorgon!


utekväll med älsklingen!

japp, igår bjöd älskling mig på middag och bio :) inte direkt vad jag väntade mig, men det uppskattades enormt mycket!! <3 vi gick även och handlade ett par nya jeans till mikael och han hittade också en blå/ljusblå skorta på rea! min snygging!

filmen blev SAW 3D!!! det var inte mitt val av film och jag var ganska skeptisk.. Mikael däremot hade stora förväntningar! Han tyckte inte att filmen var så bra, medans jag tyckte den iallafall var bättre än vad jag väntade mig :p helt okej rulle, med en faktiskt rätt så bra handling. Dock verkligen SKITäcklig, men ah, dom flesta har väl sett en Saw film? 
biosalongen var TOTALsmockad med folk! massa fjortisar som hade sina backslickade pojkvänner med sig, haha. satt o skrek och skrattade typ, inte direkt så uppskattande av oss, men det gick!

det här med 3D då.. jag personligen tycker att dom borde utveckla det mer, då både texten och själva bilden blir suddig till och från :s gör ju bara ont i ögonen!

jaja! snart är det dags för ultraljud och jag är SKITnervös.. ingen direkt större mage, inga riktiga rörelser sådär att "WOW" :/ vill bara blunda och höra BM säga "hjärtat slår fint, h*n är jätte livlig!!" men nästa onsdag så :)





babyboxen.se

har precis beställt babyboxen från babyproffsen! :D hämtar nog ut den samma dag det är ultraljud :) spännande! hoppas på en blöjhink :P haha

finns att beställa på http://babyboxen.se eller klicka dig vidare från www.babyproffsen.se :)






småshopping även på distans!

japp, idag har vi fått lite nytt! :) jag och hjärtat har varit på IKEA och handlat sängben till vår säng, och ramar.. På hemvägen åkte vi förbi mikaels syster och hämtade spjälsängen vi fått av dom! :) och i stockholm har pappa varit och hämtat ett skötbord + badbalja hos mina kusiner! :) fick även ett oöppnat paket med blöjor, oöppnade flaskor/tuber med duschtvål (för första badet) och hudlotion till baby :)

är riktigt nöjd! annars har jag haft en helt okej skoldag på mariebergsskogen! börjat läsa en ny kurs "akvaristik" som alltså handlar om akvarium och fiskar, haha! men det blir kul, vi ska få starta upp ett eget akvarium, köpa fiskar osv :)

idag har lägenheten blivit betalad också! jag har skickat iväg papprena till ekonomiansvarige på HSB och imornkväll får vi nycklarna!! :)
nu ska jag se klart på bonde söker fru med min alldeles egna bonde ;p
pusssssss!


urinvägsinfektion nr 2

det var som jag trodde, och urinvägsinfektion nummer 2 i denna graviditet är här :) hade 2+ vita blodkroppar i urinen och fått pencillin jag ska äta 3 ggr om dagen i 7 dagar! hoppas det är en mirakelkur denna gången! :)
Även hämtat ut jordnötsolja för att minska bristningarna! vi får väl se hur det går, eftersom dom redan börjat spöka på brösten :(



min lilla little..

här kommer bilder på min älskade lille ponny jag och min kompis hämtade hem för inte så länge sen.. Drar historien kort igen; han var hos en fodervärd som jag inte fick tag på hur jag än försökte, fick sedan ett oroväckande samtal som sedan ledde till att jag fick reda på att han såg ut såhär, åkte därefter genast o hämtade hem honom!!



en av framhovarna... Inte blivit verkad sen i juni.



här ser man hur mycket han dragit upp flankerna! samt revben och bakhovar



nacke och hals..



kropp..



ena framghoven. När ser ni också hur han har belastat sina framben (kolla vart skon är mest sliten). Det är lite snett! om man säger så. på bilden ser ni också att han går på ballarna



andra framhoven!



bakifrån, skinkorna!



och slutligen en avdragen sko!

såhär såg han ut, ni som undrat :) nu står han hos my lifesaver miss démie guiron och mår som en prins! eller nej vänta.. KUNG! <3



mammablogg galan 2011!

Hej hopp, såg just att jag fått en inbjudan till mammablogg-galan 2011 i maj :) låter supermysigt och hoppas verkligen att jag kan gå! ska se vad biljetterna och så kostar ;) är detsutom precis förlöst då så vi får se :D det vore iallafall superduper roligt o träffa andra mammor som bloggar osv.. jag har hört att man måste skynda sig för att få biljett!!! :)

annars är väl allt bra med oss :) eller njae. Jag hoppas iallafall att liten mår bra! bäst förresten! Jag själv däremot har fått mig en urinvägsinfektion igen! Senast hade jag pencillinkur för en månad sen eller så! Inte alls roligt :( har fått tid hos vårdcentralen idag klockan 15.25. Den "tidigaste" tiden dom hade! jaja.. har pinkat morgonurin så jag behöver inte bekymra mig över nåt sånt iallafall :D bara gå dit, få svar, hämta medicin, må bra!

och det är helt otroligt! om endast ÅTTA dagar (en vecka imorgon alltså) är det U L T R A L J U D  :D <3 yääääääi! jag och pappsi kommer vara så överlyckliga :D TVÅ bilder ska vi ha! En i babyboken och en i en raaaaam uppsatt på väggen <3 mitt lilla monster!! :) hoppas bara för guds skull att allting är bra med bebisen, vet inte vad jag skulle ta mig till annars :( <3 vi håller tummarna, okej?!

förövrigt började skolan igår, hehhe. En sån HIMLA rolig grej höll på att hända, med det blev en undanmanöver och hela situationen blev helt okej trots allt :) men så är det väl, man kan inte älska alla ;) verkligen inte alla!!
och som ni nog förstår har jag inte varit i skolan idag, eftersom jag trodde jag skulle få en akuttid på morgonen, som jag fick i nykvarn (HAAALLELUJAH, älska sthlm) men neh. fick typ sista tiden som fanns, gr8! 

idag har jag då tänkt o gå o kika på våran nya lägenhet, SOM VI FÖRÖVRIGT FÅR KONTRAKTET PÅ IDAG :) bara skrivas på, betala och whops! lägenheten är VÅR :) V Å R <3 min och mikaels!! super!

pussssssssss.



vi älskar dig!

det var riktigt skönt att komma hem till en man, som smeker på magen, försöker känna och säger att "jag längtar tills vår lilla kommer!!" 

Det är lyckliga ord :) <3

vill också tillägga att jag hämtade ut min journal från MVC igår :) den ser mycket lovande ut! haha.
Min blodgrupp är; O RdH positiv! :)
Jag har inga könssjukdomar och jag är immun mot rubella! supersweet, haha :) nu är det inte många dagar kvar till ultraljudet! :D 

skulle tagit en bild på magen idag, men mannen tog med den ut på älgjakt! Har ju ingen mobilkamera längre eftersom jag kastat sönder den -.-' men men! får bli en bild imorn eller på måndag :) tror inte det hänt så mycket ändå... Imorn vandrar vi in i vecka 18!! (17+0)

bye björknäs

japp, nu sitter jag ihopklämd i ett hörn sittandes på väskan på tåget :) trodde inte det skulle vara såhär fullt, men jojo! :( känns lite halv keft när magen börjat spänna på kvällarna.. baby kommer inte vara glad på mig ikväll! Men jag får komma hem och träffa älsklingen. Tur att jag fick låna ett par hörlurar av demie så att jag iaf får njuta av spotify!

det var så himla trist att lämna björknäs, tristare  och jobbigare än vad jag hade tänkt mig :( flera tårar rann ner från mina kinder. usch, jag önskar det vore så som dominique sa "näe, du får inte åka. du är min flicka nu, du bor här!" för det hade varit super! :) men jag kommer tillbaka somsagt.. känns lite jobbigt också att lämna little igen, fast jag vet att han inte kan ha det mycket bättre än vad han har det på björknäs, men demie tar bra hand om honom. känns bara som att jag sviker honom igen, fast jag vet att jag inte gör det, men vi människor är lite småknasiga. påtal om knasigt så åååh vad jag kommer sakna lilla troll-cléo! underbara unge med jävla glöd i, eller hur man ska uttrycka sig snällt (a) haha. Hon är så roligt, så störtskön när hon är på sitt bästa humör :) ja, jag kommer heltenkelt sakna hela björknäs! alla 8 hästarna, bonny, kåta spike och självklart min sängpolare Safira! men framförallt Demie :) <3 
Men jag får komma hem till min man som älskar mig, och honom har jag saknat alldeles för länge nu :) detta behövs! plus, im back soon ;) det är ju sthlm horseshow snart :D

pösssssss.

13 dagar kvar! :)

13 dagar kvar tills vi vår se vårt lilla hjärta sparka omkring i magen! :) ska bli så supermysigt! Jag blir tårögd så fort jag tänker på det, en stor glädje rusar igenom hela kroppen! ska bli så otroligt! :D jävlar i min själ den som förstör den dagen för mig, för det kommer att vara näst intill omöjligt!

sista dagen på björknäs idag. Allt är färdigt i stallet, bara jobba hästar som är kvar, och fota min lillpålle! Känns så tråkigt :( jag har ju bott här! det här är mitt hem! hahah. Nu måste jag hem till nåt jag ibland anser vara ett inferno. Jag längtar så tills att allt med lägenheten är klart. Färdigt!! Har dock inte hört något från HSB på ca 3-4 dagar, dom verkar inte ha så bråttom.. vilket är lite trist :/ riktigt jävla skittrist om jag får säga så! Vill verkligen ha eget men M nu!!

igårkväll fick han mig iallafall på lite bättre humör när han sa att han också längtade tills vi fick eget, att det ska bli skönt :)

förövrigt känner jag mig lite ledsen över att jag måste åka hem, samtidigt jätte glad för att pappa mikael äntligen ska få klappa bebismagen lite! vilket jag hoppas att han längtat efter, eller jag vet att han har det :) så som han skulle fingra på magen när jag var hemma sist!! :) mysigt!

Pappa kommer och hämtar mig strax innan kl 19.00, tåget går 19.40, och jag är framme 22.15! tur att det finns bärbar dator med mobilt bredband! måste förresten leta upp adaptern.. så enkelt med bara trådlöst! :) neh, nu får jag nog faktiskt ta och ge mig, så jag hinner tömma blåsan lite innan stallet kallar!



2010-11-03

onsdag den 3e november 2010! japp, det är datumet idag. Inget direkt speciellt med det, förutom min sista natt på björknäsgård :( känns jätte trist att åka hem, lämna min familj jag haft i snart 4 veckor, samt min pålle som äntligen fått det bra! Men samtidigt känns det skönt att jag får åka hem och lägga mig i mikaels armar igen :) att dela kulan på magen med honom! <3

imorn åker jag somsagt hem, 3 timmar lång tågresa från sthlm till karlstad C, där hämtar hjärtat mig :) tåget går tjugo i 8 på kvällen, så jag är inte i karlstad förns kvart över tio :( det blir lite sent, men det är det värt :) jag har inte åkt tåg på två år, eller MER! jag har inte åkt sen jag sa hejdå till mitt ex i sthlm.. Och om jag inte minns fel, så på DEN TIDEN ingick en jävla stoljävel i biljettpriset!!! nuförtiden måste man alltså trycka på "reservera plats, 46 kr" för att få en stol! Jag sätter mig i djurvagnen och ser vad som händer, förhoppningsvis får jag sitta kvar där ända tills jag är framme!

bebisen då.. inte så mkt som händer faktiskt.. kännt någon rörelse sådär.. Börjar känna att kroppen säger emot mer och mer för varje dag som går, med allt fysiskt arbete jag hållt på med. Tråkigt tycker jag, eftersom hjärnan vill, men inte kroppen :(

känner också att jag inte kan sitta hur som helst.. typ huka mig framåt en längre tid, då spänner hela magen! Jätte obehagligt, men då är det väl bara att sätta sig rak i ryggen :)

14 dagar kvar till ultraljud, tjihooooo :D <3

Vi Föräldrar SPECIAL gravid

månaden tidning av "Vi föräldrar" har en specialbilaga! GRAVID :) där står verkligen ALLT!
- så växer barnet i din mage
- allt om fosterdiagnostik
- smärtlindringar osv osv.

rekomenderar starkt :)

ett liv i rörelse

haha åååh, har precis haft den mest UNDERBARA dusch någonsin, och faktiskt utan min käre pojkvän!! Jag lutade mig bakåt i duschen och drog in magen lite, bara för att se om man kunde se att nåt rörde sig (fast jag inte känner så fasligt mkt) och snacka om!! magen åkte till höger och vänster, jag kände på sidorna och kände livmodern flytta sig, så totalhäftigt!! :D längtar tills det känns utanför så mikael också får känna :) 16+2 idag! om jag inte minns fel, heheh.

natti på er :D

RSS 2.0