hematom

jani! var på specialistmödravården imorse.. Hela dagen har varit lite smått intressant och jag gör gärna inte om den!

Jag blev upplockad av mikaels systers man som skulle in till stan o handla! Vi kom ungefär en kilometer hemifrån mig när jag börjar hosta som ett AS.. såndär äcklig torrhosta vetni? jo, det slutade i att jag i panik försökte få upp vattenflaskan ur min handväska, men hann inte riktigt! helt plötsligt satt jag med spya i ena handen, viftade mot min chaufför med den andra, samtidigt som det kommer ännu mer spy ur halsen på mig i andra handen! han tvätstannar, och i panik ber jag honom öppna dörren åt mig (han fick även knäppa loss mitt bälte). Jag får SLÄNGA mig ut ur bilen, kasta bort spyan jag hade i nävarna, hostar ännu mer och kräks lite till!

spyan berodde på torrhostan, inget annat, så vi fortsatte, haha! Jag var väldigt noga med att ha vattenflaskan uppe HELA tiden.. Det var lagomt pinsamt, eftersom jag inte känner Christoffer så himla väl! 

jaja.. nog om det. På specialistmödravården gick det bra! mot min förvåning kände jag faktiskt igen en tjej som satt i väntrummet! jag var inte helt säker på det förns jag kom hem, men visst var det http://lenongen.blogg.se ! :) vet anledningen till varför hon var där, och hoppas verkligen det gick bra för henne!

Min läkare jag fick ville jag bara slå ihjäl! Han tröck in min navel såååååå hårt att jag bara ville dö! och klämde och hade sig, säkert 5 minuter. tills han konstaterade att det inte var något bråck (pust). Sen klämde han lite mer, och förklarade att det var som en "blodpropp". Jag bara "WHAAT". Men såhär: naveln får inte tillräckligt mycket blodtillförsel pga utspänningen av huden typ.. 
Så nu har jag fått köpa en salva på apoteket som heter Hirudoid, den är emot hematom (blåmärken) och ytliga blodproppar!

hoppas krämen funkar.. Han tyckte inte att det skulle bli värre iallafall. Det är sjukt jobbigt att ha så ont, kan inte ens ha en tröja över naveln.. Och efter att han tröck som en idiot fick jag leka teaterapa påväg till bilen från sjukhuset för att inte börja grina. Jag kunde inte ens gå vanligt! hade sammandragningar samtidigt..
BLÄ säger jag bara! min första "motgång" i graviditeten, JAG VILL BARA FÅ UT BEBIS!!!!! nu måtte det bli april snart..

Kommentarer

Hej! Roligt att du vill slänga in en hälsning ;) Glöm inte bort att ingen blir glad av tråkiga kommentarer! Ha det fint / erika

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0