valpar och semester

igårkväll åkte vi och hälsade på mikaels syster Rebecka, jag hann inte blogga nåt på kvällen eftersom vi kom hem halv tolv typ, haha! Vi åkte iallafall dit för att kolla på selmas valpar! såååå söta! tre stycken blev det :) dom är visserligen en vecka gamla nu hehe. Selma är puff/papillon, och pappan renrasig korthårig chiuaua! dom kommer bli så fina när dom blir större, och vi har den turen att två av valparna fortfarande kommer att vara i familjen! Kanske den tredje också? ;) haha. nee... vi ska vänta med hund tills oliver blir lite större :)

semester planer är också verkställda! hela syskonskaran fransson (samuel, anders, daniel & äwa, elin m familj, rebecka m familj och vi) åker ner till västkusten i sommar :) till en camping! Vi och rebeckas familj ska dela en villavagn! kommer bli superkul :D Förhoppningsvis sover oliver hela bilresan ner :) och förhoppningsvis vågar jag mig att bada och kanske sola lite!


Selma! mamma till valparna :) hon är långhårig, med växande päls! så det blir nog valparna också :)

Kommentarer
Postat av: Erika Arnehed

Hej hej vad kul dina inlägg verkar vara! lär definitivt läsa lite mer. :) Ha en bra dag =)

2011-06-27 @ 11:27:56
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Hej! Roligt att du vill slänga in en hälsning ;) Glöm inte bort att ingen blir glad av tråkiga kommentarer! Ha det fint / erika

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0