Specialistmödravården

hej halloj! Idag har jag varit hos spec! :) det gick jätte bra! vill tyvärr inte gå in alltför ingående exakt vad jag gjorde där, inte på bloggen iallafall! Men det var inte problem och jag kommer att få föda vaginalt!!! :) precis som jag önskat! 
varför det fanns spekulationer om detta är för att jag som jag sagt många gånger har chrons sjukdom, en tarmsjukdom. Men somsagt, jag ska få föda vaginalt! :D 
Läkaren jag hade där ville att min BM skulle skicka remiss till ultraljudsenheten och fixa mig en tid! För att titta så att bebis växt som den ska osv :) så jag ska få ett till ultraljud!! :D helsuveränt! ska bli mysigt o få se bebis igen, dubbelchecka så att allt är okej, räkna fingrar och tår, haha!

en annan bra sak som hänt idag är att min mamma ringde! Hennes kompis hade ett ANTAL sisådär 7 paket med blöjor som hennes son hade växt ut! alla paket är i 3-6 kg (alltså storlek 2)! alla dessa sålde hon för 200 kr (värsta kapet!!!), så nu behöver jag inte tänka på att köpa blöjor den första tiden iallafall :D vi har ju newborn blöjor hemma! :) och bebis väger väl iallafall 3 kg när den ploppar ut ^^ verkligen jätte snällt! Fick med ett paket amningskupor också, välbehövligt! Men såna behövs det ju massvis med fler av!



de flesta blöjpaketen var libero! sen var det ett par pampers också :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fuskigt med ett till ultraljud, är din en vilding därinne eller? Min boxas på rätt bra :)

2011-02-15 @ 20:44:19
URL: http://magnussonmatilda.blogg.se/

Hej! Roligt att du vill slänga in en hälsning ;) Glöm inte bort att ingen blir glad av tråkiga kommentarer! Ha det fint / erika

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0