höggravid i bôtt!

...som min lille älskling skulle säga! nejmen ärligt då. Jag vaggar verkligen fram, haha! Det ilar ner i benen och underlivet flera gånger om dagen >.< igårkväll var fan värst!!! Om min lille plutt vill fixera sig innan den behagar att komma ut kan den väl iallafall ligga STILLA med huvudet där nere!? haha. Det gör ont på mamma!!

Jag har också märkt att mina ben är JÄTTE svullna! med vatten antagligen. Jag brukar ju ha mina ursnygga faktiskt lite modernare stödstrumpor som jag fått av min mamma (ser ut som vanliga knästrumpor, vit/färg randiga), men igår hade jag vanliga strumpor, och så tog jag ju självklart av dom när jag skulle gå och duscha (duuhh). Jag stod och värme mig i duschen ett tag, sen satte jag mig ner för att fila min skitsnygga fötter. Och inte ens då hade märkena från strumporna försvunnit! Det går inte riktigt att förklara HUR stora märkena var, men mina ben såg ungefär ut som coca-cola flaskor -.-' 
Jag rekommenderar verkligen stödstrumpor för dom som behöver det! sjukt skönt detsutom.

vad finns det mer att tillägga?? tjaa... inte så himla mycket. Inatt kunde jag iallafall vända på mig själv utan hjälp, haha. credz!

Idag är början på min förhoppningsvis sista skolvecka! :D och idag får jag träffa mina käraste klasskompisar som jag inte sett på över en månad typ!! lär bli mycket pladder idag... Dock är deras två första lektioner förberedelser inför Nationella provet i SV, så jag får nog stänga munnen ändå.. !

Kommentarer

Hej! Roligt att du vill slänga in en hälsning ;) Glöm inte bort att ingen blir glad av tråkiga kommentarer! Ha det fint / erika

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0